Destiny Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 A więc ostatnio pomagalam koleżance zrobic OC ( Jest nowa w fandomie) pokazalam jej moje ulubione kucyki, okropnie jej się spodobala grxywa Cadence i zrobila taką u swojej oc, w sensie że identyczne koory. Ale czy to nie jest aby kradzież czy coś w tym stylu? Jestem ciekawa bo wspomniała że chce tu opublikować swoją oc. Co wy o tym uważacie? Czy to kradzież i czy może mieć taką kredensowa XD oc czy namówić ja do zmiany? sorry za literówki ale piszę z tableta. Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Nie to nie jest kradzież, temat do zamknięcia... Link do komentarza
Bester Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Odpowiedź została udzielona. Gdyby rozpatrywać każde zapożyczanie grzywy, koloru czy czegokolwiek z serialu, cały fandom. składałby się ze złodziei. Polecam też zapoznać się z definicją kradzieży. Zamykam. ~Draques Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts