Gość Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Witam. Często zastanawiam się jakie materiały pirotechniczne na sylwestra są najlepsze. Więc ja chciałbym się dowiedzieć jaka jest wasza propozycja dotycząca tego tematu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Najlepsze są te bezpieczne dzięki którym zdrowo i z wszystkimi kończynami spędzisz święta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Jeżeli chcesz zachować wszystkie kończyny to najlepiej nie stosuj materiałów wybuchowych domowej roboty jeśli nie jesteś profesjonalistą. Za pomocą azotanu baru można podobno uzyskać fajny zielony ogień, karbidem podpalisz kałużę a karmelkowa świeca dymna fajnie się pali, nie próbuj niczego więcej jak chcesz zostać w jednym kawałku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Wie ktoś jak zrobić zapalnik elektryczny bo mam 25 metrów kabla podwójnego i będę odpalał spory ładunek prochowy polecicie coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Ja osobiście chciał bym mieć pistolet do wystrzeliwania flar. http://www.youtube.com/watch?v=iVMiMLM6sJA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Flippyn tylko ostrożnie z tym. Zapalnik z żarówki też się nada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 15, 2013 Share Napisano Grudzień 15, 2013 Wiem wiem a propo tej żarówki jak to zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Grudzień 16, 2013 Share Napisano Grudzień 16, 2013 (edytowany) Jak masz kabelki to przylutuj je do żarówki, potem w tej żarówce zrób dziurkę przebijając szkiełko, na koniec wsyp roztwór KNO3 i cukru. Gdy będziesz miał to gotowe zaklej dziurkę taśmą. Musi zadziałać. Edytowano Grudzień 16, 2013 przez LyraChem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Jeśli chcecie pomocy jak stworzyć petardy do wyślij mi prywatną wiadomość. Chętnie podzielę się swoją wiedzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts