Nishi Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Tak więc coś mnie naszło na rysowanie tradycyjne... O ile cienkopisy się do tego zaliczają XD oto moje prace: Fluttershy: Spitfire: Zdjęcia robione kamerką. Zeskanowałbym, ale skaner odmówił mi posłuszeństwa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Nishi ładnie rysia Na razie to są tylko kontury ale całkiem dobre te główki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 I następne rysianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 (edytowany) Coś taki pyszczek płaski, albo tylko mi się tak wydaje. U Fluttershy wyszedł dużo lepiej. A może też odnoszę takie wrażenie, bo oko jest nisko i nie widać szyi? Nie wiedzieć. Ale pierwsze dwie prace bardzo fajne. Ps.: Wesołych świąt Edytowano Grudzień 24, 2013 przez Bezik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Bardzo fajnie ci wyszła Flutterka i Spitfire. Też lubię konturować cienkopisami, wtedy to tak fajnie wygląda Jednak Rainbow Dash ma za cieniutki pyszczek, oraz za nisko osadzone oko, wyobrażasz sobie co będzie jak je otworzy? Jednak i tak masz ładne rysanie i czekamy na obrazki w całości rozumiesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ok, mój skaner już działa, więc wrzucam moje ryski w lepszej jakości: Dashie: Fluttershy: Spitfire: I najnowsze dzieło, tym razem stworzone przy użyciu kredek, Pinkie Pie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Teraz widać lepiej. Rainbow Dash - Za długie ucho, za krzywy nosek, za nisko osadzone oko. Fluttershy - zdecydowanie za małe ucho i troszkę popracuj nad noskiem Spitfire - Nie mam krytyki złej, jest genialna, zakochałam się w niej ♥ Rysaj Spitie. Pinka Mena - Jedno kopytko za grube w odróżnieniu do drugiego, jedno oko jak by za mgłą. Za nisko osadzone ucho, a kolorowanie nie najstaranniejsze. Narysuj jeszcze raz, ale proszę o cienkopisy bez kredek i zobaczymy co zdziałasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Luty 6, 2014 Autor Share Napisano Luty 6, 2014 (edytowany) Ok, no to coś nowego, narysiałem oczęta Chrysalis http://nishi199.deviantart.com/art/Chrysalis-eyes-432194218 Oraz Spitfire 2.0 http://nishi199.deviantart.com/art/Spitfire-432310763 Edytowano Luty 7, 2014 przez Nishi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Ta Spitfire wyszła ci zdecydowanie najlepiej. Ćwicz dalej, a będzie jeszcze lepiej. Tylko spróbuj wykształcić własny styl i staraj się nie przerysowywać, bo jak na razie widzę, że wzorowałeś się na wektorach. Nie ma w tym nic złego, ale dużo lepiej byłoby, gdybyś sam rysował. Życzę powodzenia w dalszym rysowaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 jak kolorujesz to staraj się tak aby nie było widać pociągnięć kredki po kartce tzn tych kresek, tylko gladka powierzchnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts