Kxsu Kxreq Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Wut?@@Down, Nie no, trudno się domyśleć że najważniejsze jest to co jest podkreślone na czerwono xDDługo nie wchodziłem na forum i wchodząc na SB otworzył mi się czas tych dwóch osób, nie wiem czy to jest bug czy nie po prostu to zgłaszamZ grzeczności nie czytałem tylko zrobiłem ss'a i zamknąłem Edytowano Grudzień 23, 2013 przez Kxsu Kxreq Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Bug sb, zdaniem Skaja, nie da się naprawić. Po prostu czasem losowo wywala ci w pokojach rozmowy prywatne innych osób, ale nie możesz ich ani zobaczyć, ani wyłączyć, a jedynym rozwiązaniem jest odświeżenie shouta. Nie będzie to naprawione, bo Skaj chce robić sb na nowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 O, moja rozmowa z Nikrabem. Czasami się tak dzieje, a Skaj ma lenia i tego nie naprawił. Radzę się przyzwyczaić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts