Cassidy Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) Cześć, oto temat gdzie możecie zapytać moją oc. Natti ^^- Tak, właśnie nie mogę się doczekać startu. Nie tak prędko kochana.- A mogę już odpowiadać?... Ale nie ma jeszcze pytań- To ja na nie poczekam No dobrze Pierwsze pytania można już zadawać! Edytowano Styczeń 7, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel_ Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Robię za pośrednika od Clockie... A oto pytania od niej: 1. Co robisz w wolne wieczory? 2. Masz dużo przyjaciół? 3. Lubisz ciszę i spokój czy raczej hałas i dobrą zabawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 - Tak Natti, to te pytania, nie musisz ich powtarzać, a więc odpowiesz na nie? - Na pierwszościowe?! Jasne! Co robię w wolne wieczory? Spotykam się z przyjaciółmi, bawię się z siostrą, gram w różne gry planszowe z rodziną i słucham muzyki. A! No i rysuję i oglądam występy Wonder Bolts w TV! Czy mam dużo przyjaciół? Jasne! Lubię całe miasto! Wolę w spokoju porysować...Ale lubię też gdy różnego typu imprezki są głośne! Zapraszam do kolejnych pytań kucyki Pozdrawiam, Natti. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Lubisz efekt 3D? Ulubiony gatunek literacki? Potrafisz rozpisywać się w odpowiedziach, jeśli tego wymaga pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 13, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2014 Lubisz efekt 3D? Ulubiony gatunek literacki? Potrafisz rozpisywać się w odpowiedziach, jeśli tego wymaga pytanie? - Tak, uwielbiam. - Oczywiście, że... Cassidy... - Tak? - Jaki jest mój ulubiony gatunek literacki? - Gruszka .-. - Jak gruszka to gruszka. - Jeśli potrzebuje tego pytanie, to zawsze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Twój ulubiony kolor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Twój ulubiony kolor? Lubię jaskrawe kolory... Hm.. coś jak żółty, pomarańcz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Przefarbowałabyś grzywę na jasny kolor? Mówiłaś coś o siostrze. Czy to twoje jedyne rodzeństwo? A więc lubisz gruszki, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Przefarbowałabyś grzywę na jasny kolor? Mówiłaś coś o siostrze. Czy to twoje jedyne rodzeństwo? A więc lubisz gruszki, tak? Nigdy nie robiłam nic z włosami... Przyznaj się! Słowo! Tak, ale moja młodsza kuzynka jest też dla mnie jak siostra, moja prawdziwa ma dla mnie mało czasu... ojeju... :< yhym... :c Wybacz, nie przepadam za gruszkami... Ja też nie Wolę wypić sok z pomarańczy, albo jeść winogrona. Dziękuję za pytania. To moja kuzynka Neon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Styczeń 20, 2014 Share Napisano Styczeń 20, 2014 Czy lubisz czytać? Jakie kwiaty najbardziej lubisz? Jak ci się układa z siostrą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 20, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 20, 2014 Czy lubisz czytać? Jakie kwiaty najbardziej lubisz? Jak ci się układa z siostrą? Dobry sposób na nudę, Cass. mówiła mi o komputerach, ale nie umiem się tym bawić i nie chciał aportować... Em.. bo to komputer.. stoi w miejscu Ale zabawa.. Lubię takie małe białe stokrotki :3 Ja też... Bo są słodkie Słodkie? Siostra.. Bardzo się lubimy, ale ona nie ma za dużo czasu na przebywanie ze mną... Prawie ciągle jej nie ma, ale kłótnie jak jest też się zdarzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts