Applejuice Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) . Edytowano Maj 14, 2015 przez Applejuice Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Ciekawe, ciekawe.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Ach, ta konstruktywna krytyka, te komentarze wnoszące coś do mojej twórczości, ta wspaniała, obiektywna opinia! Dziękuję! Spokojnie. To dopiero początek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Ooo, czegoś takiego do czytania szukałem. W sumie niebawem sam chcę coś podobnego napisać Czekam na kolejne rozdziały i zamawiam prenumeratę! A teraz Soczku - zaskoczona, że odważyłem się coś przeczytać? xD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Dokument w koszu autorki. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts