Spring Apricot Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Po co ten piorun?! Nie mogłaś więcej ognia?I po co znowu "wiaterek" + świetliki + moja teksturka? Czyli znowu nietrafione|nawalone. "Ten piorun" to Cutie Mark Spitfire... Powiem tak. Ta pierwsza mi się nie podoba ze względu na dobranie kolorów. Lepsze byłoby srebrne tło. Coś mi jeszcze nie pasuje, ale nie wiem co... Podobają mi się te gitary... Daj teksturkę (i serduszka też od razu) Octavia gra na wiolonczeli (http://images.okazje.info.pl/p/sport-i-hobby/4939/dimavery-wiolonczela-1-2.jpg) a nie na gitarze (http://bieszczadzkieanioly.cba.pl/wp-content/uploads/2011/11/gitara.jpg). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Luny są boskie tylko powinny być trochę "mniejsze" jeśli mają się nadać na sygnaturę na forum. W Lunie nr. 3 tej pod Vinyl nawaliłaś za dużo jaskrawości w jednym miejscu, rozumiesz? Natomiast Dj Pon 3 tak jak Spitfire, wygląda jak za ciemną zasłoną mglistą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Nowe sygnaturki! (jak ktoś chce jakąś z mojego całokształtu pracy zapraszam do rozmowy na pryw! ;> ) Nightmare Moon Celestia VS Nightmare Moon 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Nic dodać, nic ująć.. ale czy w 1. sygnaturce nie jest brudna twarz?Yay. świetliki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Nic dodać, nic ująć.. ale czy w 1. sygnaturce nie jest brudna twarz?Yay. świetliki Nie "twarz"...pyszczek. Nowe sygnaturki! Księżniczka Cadence: Król Sombra: Vinyl: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 1. Jest ładna. 2. Widać piksele, nawalone. Niepotrzebnie dodałaś znowu render ze zmniejszonym kryciem. 3. Kolory nie pasują Pozdrawiam, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Grudzień 31, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 31, 2013 Na zamówienie dla koleżanki z FB: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 Fuj, fuj, fuj. Tło nie psuje, nie wtopiłaś, za dużo serduszek. W ogóle to jest porażka. Weźcie wyrwijcie mi oczy i zakopcie najlepiej. Pozdrawiam, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 @Up jak chcesz pomogę ci się zakopać Nowe sygny (sygnoblock'a mam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) Widać że sygnoblokowe. Ta pierwsza nawet ujdzie, jednakże ta druga jest straszna... taka jpg'owata... taka pikselowata T_T Za ciemna. Więcej jaskrawości~. Powiem tak. Coraz więcej pikselowatych robisz :/ Zjedz czekoladę oreo, przynajmniej ona mi pomaga na sygnobloki B) Pozdrawiam, Edytowano Styczeń 1, 2014 przez Tsukumi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Kolejna sygna... (Myślę, że mi się udała. Jestem z niej zadowolona.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Powiem tak.... Fu? Kolory nie komponują się... Brzydko wtopiłaś. Brudne włosy.... Niepotrzebnie zmniejszyłaś krycie na krawędziach | wymazałaś. Puste w tym cosiu między kwiatami a moją teksturką. I takie btw... NA PRAWDĘ?! Ogień i Ara?! ... jak już to powinnaś wkleić Elesis. Taka jest moja opinia. Pozdrawiam, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Dwie nowe sygny Zwany przez Tsukumi "Rin Okumura w kosmosie" XD I taki cosiek XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 (edytowany) No ładnie ładnie, ale trochę spadło na jakości i wysokość sygnatury nie powala, postaraj się bardziej, raz próbuj w gimpie, raz w photoshopie. (PS. Kiedy coś z kucami?) PS2. 300 POST! (Rok na forum i zero punktów ostrzeżeń ) Edytowano Styczeń 4, 2014 przez Dashek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Twórczość Deby nawet tutaj mnie prześladuje. A to 2. To stock? Bo jak tak, to troszkę słabo wyszedł ;-; I zgodzę się z przedmówcą. Kiedy poniacze?! Ale anime ;-;! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Poniacze anime nigdy. Macie sygny z poniaczami ^.^ Mam poniaczo-sygnoblocka ;-; (robiłam je w sobotę w gimpie ._. ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gosutokage Napisano Styczeń 9, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2014 OK nikogo nie ma fajnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsukumi Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 (edytowany) Dałabyś linki do stocków T_T I ogólnie nie jest źle. Stocki o wiele lepiej Ci wychodzą. Edytowano Styczeń 9, 2014 przez Tsukumi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Boskie *.* Robisz requesty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts