qmet Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Witam! Dzisiaj podłączyłem pendrive, a tam pusto. Najśmieszniejsze jest to ,że miejsce jest zajęte ,ale plików nie widać. Nie mam pojęcia o co może chodzić. Byłbym wdzięczny za szybką pomoc .Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Magia. A tak na serio to ktoś dorwał się do tego pendriva czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 (edytowany) Spróbuj wejść za pośrednictwem Linuksa np Ubuntu , uruchamiasz z płytki wersje próbną ( bez instalowania) , i powinno widzieć, moim zdaniem na Win jest jakiś błąd. A masz opcje po wciśnięciu PPM "autoodtwarzanie" i " otwórz"? Edytowano Styczeń 10, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmet Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Mogę otworzyć, ale teraz próbuje odzyskać dane jakimś program, nie wiem może coś to pomoże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Mam nadzieję, że nic potem na niego nie kopiowałeś? Przejedź go programem Recuva. Potem niskopoziomy format. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Styczeń 18, 2014 Share Napisano Styczeń 18, 2014 Jeżeli system pokazuje, że miejsce jest zajęte to programy odzyskujące usunięte dane nie bardzo mają tu sens gdyż dane nie są usunięte. Jeżeli tych zajętych danych jest bardzo mało w stosunku do pojemności nośnika to po prostu mogą to być struktury systemu plików, których nie da się usunąć (jakieś nagłówki, tablica alokacji itp). W przeciwnym wypadku ja bym zaczął od włączenia pokazywania ukrytych plików (w Win 7: Organizuj -> Opcje folderów i wyszukiwania -> Widok -> Pokaż ukryte pliki i foldery; dobrze jest też odznaczyć "Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego"). Wtedy może okazać się, że pendrive nie jest pusty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Styczeń 22, 2014 Share Napisano Styczeń 22, 2014 U mojego koleszki jest ta sama sytuacja tylko że na kracie microSD z fona, udało mi się wykryć pliki za pomocą programu do odzyskiwania danych. Spróbuj z programu Stellar Phoenix Windows Data Recorwery 6,0. Uwaga!! Trzeba go zarejestrować bez tego nic nic zrobisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts