Nishi Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 No, to prosta sprawa. Czy są tu jacyś bronies którzy, którzy lubią czasem w Tetrisa pograć? W jakie wersje gracie i na jakich stronach? Piszcie, bo może znalazłbym jakąś alternatywę dla Tetris Battle na FB >< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReySombra Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Tetris Ja często gdy nie mam co robić pogrywam ale na trochę starej mp4'ce. Niby taka niepozorna gierka ale rekord musi być pobity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Tetris? Jest tyle odmian ile maksymalnych punktów do zdobycia. Czyli jakieś 99999999999999. Trudno cokolwiek doradzić. A jeśli chodzi o klasyki to po prostu uwielbiam Pacman dx championship edition. Popatrzcie na to tempo!Aha, normalnie "game speed" zaczyna się od 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Ja kiedyś znalazłem coś takiego jak bodajże first person tetris będący dość dziwną, lecz interesującą wersją. Jak ktoś znajdzie, to polecam mu w to zagrać. Niestety samsa nie mam już do tego linka ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 http://firstpersontetris.com/ Zapewne chodzi ci o tą wersję :3 Jest ciekawa przyznaję, aczkolwiek ja lubię mieć rankingi, by wiedzieć czy jestem w tym dobry w porównaniu z innymi czy też nie. Jeśli kogoś interesuje, to mogę podać moje statystyki z Tetris Battle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 No dobra... pierwsza reakcja jest co najmniej ciekawa: "Przecież to zwykły Tetr... ...is?" Ciekawe, nie powiem. Swoją drogą istnieje coś takiego jak syndrom tetrisa. Osoba, która długo w to gra podświadomie idąc ulicą myśli sobie "a ten X postawiłbym na tym" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Styczeń 21, 2014 Share Napisano Styczeń 21, 2014 No to ja od siebie polecę Not Tetrisa 2: http://stabyourself.net/nottetris2/ Co prawda rankingu nie ma, ale za to gwarantuje bardzo oryginalne podejście do tej gry. Polecam również pozostałe gry z tej strony, zwłaszcza Mari0 (połączenie Mario i portali). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Styczeń 31, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2014 BeOvah, powiem ci że ten Tetris który podałeś jest świetny! Dzieki za niego :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Styczeń 31, 2014 Share Napisano Styczeń 31, 2014 Ja za to podrzucę najlepsza konsolę do gry w Tetrisa. Założę się, że wielu z was spędziło przy niej sporo godzin. *Fanfary* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 Ja z miłą chęcią z kimś zagram :3 Jak ktoś będzie chętny, to pisać na GG albo na skype i tam się dalej dogadamy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts