Black Lighting Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 (edytowany) Hia! Tu znowu ja, wymyślająca kolejnego fica, sztampowego i niespodziewanego jak Hiszpańska Inkwizycja. Opis: Trudno być uczniem, zwłaszcza kogoś takiego jak Mistrza Egzorcyzmów. Jednak kiedy Pale Dawn łamie po raz kolejny jedną z ważniejszych zasad tej profesji, Mistrz wysyła go do... Tak, zgadliście - Ponyville! Co z tego wyniknie i czy w Ponyville czai się jakieś ZUO, które młody uczeń może odkryć - o tym dowiecie się już niedługo. Mam nadzieję, że się Wam spodoba! Prolog Rozdział I Rozdział II Rozdział III Czekam na wasze komentarze! I niech moc przyjaźni będzie z wami! Edytowano Maj 15, 2015 przez Dolar84 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Opis ładny, jednak brakuje tagów. Proszę je uzupełnić. Czas na poprawę - 2 dni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Przepraszam za kłopot, zapomniałam o nich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlancE Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Super! Opowieść super się zapowiada Brak błędów ,stylistyka ok i wszystko też. Oby więcej jak najszybciej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Ojojojoj... Opis taki ładniutki, zachęcający, ale co z samą treścią? Pisanie o kimś kto przybywa, ratuje, romansuje, to takie orginalne (hah)! Sam tekst jest dobry, choć kilka błędów jest i celowe pisanie "Mhrok" jest straszne dla moich oczu. A jeśli fabuła pójdzie jak się zapowiada to bohater uda się do Ponyville, poromansuje i zniszczy zło. Co na to wzkazuje? A na przykład już taki minimalnie rozrysowany charakter tytułowego Pale'a. I samo opowiadanie jest całkowicie randomowe (trza dodać tag), a dobrego humoru brak. Nie mam nic przeciwko takiemu pisaniu, innym to się podoba, innym to nie trafia w gust. Jeśli sam omyłkowo źle rozpoczełeś fabułę i chcesz osiągnąć coś innego niż się wydaje, to polecam poprawić prolog i zatrudnić pre-readera. Dałem swój komentarz, daje motywację komuś kto chce prologiem mieć zachętę. Przypominam dodać tag [Random]! Życzę dobrego pisania! PS. Zwróciłem uwagę na drugi człon imienia. Ono jest specjalnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Co do imienia Tak jest specjalne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 UWAGA UWAGA!!! Rozdział I Króciutki, słodziutki, milusi rozdział. Przepraszam za tak długi okres oczekiwania... Ale ferie były, mamo! Zapraszam do czytania, oceniania i hejtów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlancE Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Spoko rozdział Trochę krótkim,jest litrówka jedna,ale ogólnie spoko Czekam na więcej jak najszybciej Powodzenia ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 Czekamy na rozdział... Nasza autorka zapomniała o tym FF? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlancE Napisano Luty 9, 2014 Share Napisano Luty 9, 2014 No,coś by się przydało nowego . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlancE Napisano Luty 15, 2014 Share Napisano Luty 15, 2014 Czyżby kolejny porzucony,całkiem fajnie rozpoczynający się fanfic ? Coś bym poczytał O Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 Nasza autorka ma aktuanalnie szlaban i wądpi aby napisała rozdział ale w sms mi kawałki wysyła więdz jest git Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Marzec 12, 2014 Autor Share Napisano Marzec 12, 2014 Uwaga uwaga, ludu Izraela! Ogłaszam wszem i wobec fanfik za zawieszony! Dlaczego? O tym mam nadzieję że przekonacie się już niebawem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Dzień dobry, waszmościowie! Lisowi i reszcie Ekipy z Equestrii nie chce się pracować, więc przyjnajmniej spróbuję dokończyć tego fica. A więc nasz kochany bohater ma dzisiaj kolejną przygodę... Rozdział II, czyli teorie spiskowe Czekam na komentarze i hejty, towarzysze kuce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GlancE Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 No jak widać po sporej przerwie się doczekaliśmy. Więc: -Jest trochę błędów,głównie literówki -Trochę nagięta składnia gdzieniegdzie -Przecinki by się w paru miejscach, także przydały -Robisz dziwne błędy,lecz wygląda to jakby były one robione specjalnie? -Fabuła i opisy nie mają prawie nic do zarzucenia Tylko może troszkę byśmy zwolnili ? Ogólnie to fajny, choć krótki rozdział i o wiele więcej błędów niż w poprzednich,ale to się poprawi Czekam na więcej jak najszybciej i sprawdzaj sobie po parę razy zanim wrzucisz PS:Zmieniasz czasami styl pisania z standardu na pierwszoosobowy,zrobiłaś to jako myśl am ale tego nie oddzieliłaś i się zmieszało dając błąd kontekstu. PSS:Daj możliwość komentowania Powodzenia w dalszych pracach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Większość błenduf robię specjalnie, to prawda Postaram się być bardziej systematyczna w pisaniu rozdziałów, teraz mam już parę pomysłów i wenę Co do narracji... Zobaczę, co da się zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 Dobry den! Kolejny rozdział tego beznadziejnego fica, który czyta aż jedna osoba... W każdym razie masz tu kolejny rozdział III Życzę miłego czytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Mi się podoba, nie wiem co im przeszkadza, także czekam na kolejny rozdział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maffle Fluff Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Hej czy FF będzie kontynuowany czy też został pożucony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się