Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2014 Share Napisano Styczeń 16, 2014 Przedstawiam Wam mój pierwszy komiks stworzony w programie ComiPo! To komiks testowy. Nie znam jeszcze wszystkich możliwości, ani ograniczeń. Wiem, że wypowiedzi Fluttershy powinny być żółte, ale nie potrafię dać czarnego obramowania tekstu (nigdzie tego nie widzę). Wszystkie wektory pochodzą z DA na zasadzie "jeśli chcesz to używaj, nie musisz o mnie wspominać". Komiks testowy Fluttertree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Styczeń 19, 2014 Share Napisano Styczeń 19, 2014 Pomysł spox, ale musisz popracować nad tym jak rozmieszczasz dymki i wiedzieć, kiedy wystawanie czegoś zza ramki ma sens i dobrze wygląda, a kiedy nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 19, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 19, 2014 Dzięki za uwagi. Po prostu nie znam jeszcze możliwości programu (a trochę ich ma, szczególnie modele 3D - gołąb, wspomniane warstwy czyli wchodzenie jednych obrazków na drugie), a i specem od komiksów nie jestem. Następnym razem spróbuję zrobić dłuższy tak żeby nie wrzucać tylu dymków na siebie. Muszę też znaleźć opcję obramowania tekstu bo różowy nie pasuje do Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts