Krulig Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) Tak uczę się kolejnej dziedziny. Fakt, że mój Gimp się przycina przy robieniu gif'ów, ale nawet nieźle mi to idzie i nie jest to, ani skomplikowane, ani czasochłonne. na razie zrobiłam jednego, bo wczoraj mój Gimp się strasznie buntował. Życzę miłego dnia. Edytowano Styczeń 28, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 29, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2014 (edytowany) Oto co teraz wywalczyłam: Rozmiar: 2, 78 MB Nie! To nie jest nic zboczonego! Oryginał się wyświetli, kiedy się naciśnie na obrazek. Ostrzeżenie! Rozmiar: 2, 46 MB Kolejne Rozmiar: 2, 63 MB Rozmiar: 2,99 MB (więc można się jeszcze uprzeć i wrzucić do sygnatury) Edytowano Styczeń 29, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Świetne :O Robisz to z AMV czy kleisz sama? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 29, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 29, 2014 (edytowany) Z AMV... niestety. ;-; Przecież nawet daję oryginały(kliknij na któryś gif) Kolejne Rozmiar: 3, 23 MB Edytowano Styczeń 29, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts