Gość Littlebart Napisano Styczeń 28, 2014 Share Napisano Styczeń 28, 2014 (edytowany) Cześć, czy jest ktoś chętny do uczestniczenia jutro w karaoke party? Jest to strona gdzie każdy w jednym czasie, ale indywidualnie śpiewa piosenkę (z napisami) i przyznawane są punkty. Oczywiście wszystko można porównać. Chociaż nie umiem śpiewać, uważam że jest to wspaniała zabawa. Co do piosenek to można wybrać jakie nam się żywnie będą podobać, ale chyba nie da się polskich Link do walki podam tutaj Kiedy wydarzenie: Jutro wieczorem [30.01.2014] 22:00 + Lista chętnych: Piter Wan Kenobi Littlebart Kacpi01_PL Celly [?] Proszę o napisanie w tym temacie kto jest chętny na jutro. Wpiszę Was na listę ^^ Edytowano Styczeń 29, 2014 przez Littlebart Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Zostałeś wpisany Więcej chętnych potrzebujemy! Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Zainteresowałeś mnie waść - jeno powiedz mi mniej więcej jak by to przebiegało, a przede wszystkim, jakiej strony planujesz użyć. Wiesz wolę mieć podstawowe informacje zanim wpakuję się w coś głupiego xD Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 (edytowany) Zainteresowałeś mnie waść - jeno powiedz mi mniej więcej jak by to przebiegało, a przede wszystkim, jakiej strony planujesz użyć. Wiesz wolę mieć podstawowe informacje zanim wpakuję się w coś głupiego xD Robię prywatną "walkę" wybieramy piosenki przed tym, daje wam link do bitwy i walka się zaczyna na punkty. Każdy spiewa u siebie i nic nie słychać nawet was/innych. Ale w między czasie po prawej stronie jest tabelka "na żywo" ile kto pkt ma i kogo wyprzedza itp. Trzeba znać angielski tak btw, bo bez tego słabiutko punkty będzie wam zaliczać. Ale tekst piosenki leci razem z muzyką, tak więc jest to zajebiste xDD http://www.karaokeparty.com/ to jest stronka, możecie się zapoznać Utwory podam wieczorem Link do walki też tutaj podam! xD Tak to wygląda mniej więcej jak jest "walka" Edytowano Styczeń 29, 2014 przez Littlebart Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 ,,,,,,,,,,,,,,,No dobrze - to trochę wyjaśnia(chaotycznie bo chaotycznie ale jednak). Pytanie numer dwa - utwory ty przygotujesz i lecimy, czy będzie możliwość zapoznania się z nimi i być może wybór, wcześniej? Nie żebym miał za złe, ale wolę nie ryzykować nie znając twojego gustu muzycznego... Link do komentarza
Celly Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Ahhh znam tą stronę bardzo dobrze. Nie mam dobrego mikrofonu, ale postaram się być. Zapisz mnie ze znakiem zapytania, bo nie jestem pewna czy będę miała komputer wolny Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Każdy po kolei będzie dawał nazwę piosenki, by było sprawiedliwie Link do komentarza
Kacpi Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Będziemy się jakoś komunikować (za pomocą Skype lub czymś tego typu) między piosenkami? Link do komentarza
Gość Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Dlaczego tak puźno!!!! Link do komentarza
Artem Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Jak będę miał czas to przybędę, a co? Dla zabawy! O ile karaokeparty nie ustawił wszystkich piosenek na płatne.. No cóż, ale ja jeszcze nie wiem ;P Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Little, nie żeby cuś, ale chyba pokręciłeś datę, bo dziś jest 29 a nie 30 . No i troszku użytkowników jest chętnych z tego co widze, takze dopisz ich jak można prosić. Odnośnie komunikacji, osobiście skajpaja nie mam. Dlatego wolałbym konferencję na gg, zobaczymy jak to będzie jeszcze. Dashek, piosenki są darmowe, przynajmniej większość Link do komentarza
Artem Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Huh GG odpada, gorszego nie było? Słaba jaaakoooość. ;P TS3 lepszy ;D Link do komentarza
Celly Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Na stronie jest komunikator, albo możemy używać tego tematu. Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Pokręciłem wczoraj datę, bo chodziło mi o jutro 30-stego. Zauważyłem to dzisiaj Tak jest wieczorem xDD No jeszcze czasu jest do jutra trochę Wieczorem dzisiaj coś wymyślę na temat komuniakcji Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Ah, rozumiem. Nie szkodzi każdemu zdarzy sie błąd zrobić przecież W sumie Team Speak nie byłby taką złą opcją, mysle Bo z tym gg to faktycznie przesadziłem. Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 (edytowany) Dziękuje wszystkim za przybycie. Strasznie się cieszę, że były te osoby, które się zgłosiły... no oprócz Vampi Vampi będziesz mam nadzieję, następnym razem. Karaoke jak coś już będzie organizowane wczęśniej, około 20:30. Będę tutaj pisał kiedy będzie zorganizowane następne, każdego poinformuje. I gratulacje dla Kacpiego, wygrywał najczęściej, lecz tutaj liczyła się dobra zabawa. Mam nadzieję, że bawiliście się świetnie, bo ja do teraz mam suchości w gardle. Dziękuje za przybycie jeszcze raz ! Edytowano Styczeń 30, 2014 przez Littlebart 2 Link do komentarza
Celly Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Na pewno będę na następnej edycji Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Już nie mogę się doczekać kolejnej edycji! Kurde, gardło boli mnie do teraz, a zabawa była genialna, dziękuję Wam ^.^ Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Ja spać muszę isć. Dobranoc Link do komentarza
Kacpi Napisano Styczeń 30, 2014 Share Napisano Styczeń 30, 2014 Było super . Genialny pomysł by to zorganizować zapisuję się już na kolejne "Karaoke-Party" Link do komentarza
Recommended Posts