Szeregowa WW Napisano Styczeń 29, 2014 Share Napisano Styczeń 29, 2014 Witajcie! Tutaj możecie zapytać wielką lotniczkę, moją OC - Lonej Lox! Dla tych którzy jej nie znają: http://mlppolska.pl/watek/9118-loney-lox/ Tak właśnie! Czekam... Mam tylko nadzieję, że te pytania będą miały sens... Mniejsza... Ja już chcę te pytania! Spokojnie... Musisz jeszcze poczekać... Jeszcze będą pisać. Dobra, dobra. Więc piszcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Happy Pinkie Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Witaj Loney . 1. Twój ulubiony kolor? 2. Masz zwierzątko? 3. Jak tak to jakie? 4. Lubisz muffinki? 5. Lubisz RD i FS? 6. Lubisz Derpy? Naradzie to tyle . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 *Biały kucyk w dziwnym cylindrze wchodzi na sale* - Heeeejjjooo! Jestem Blazing Heart. Przedstawił bym cię mojemu ockowi ale on jest obecnie chyba jest gdzieś w państwie smoków i raczej za szybko tu nie przyjdzie (chyba że dorwie się do scrollu z portalem do miasta) w każdym bądź razie. Pytania. 1. Potrafisz przejść Through the Fire and Flames Dragonforca na expert w guitar hero? 2. Znasz osobiście Celestie? 3. Ile km/h potrafisz lecieć? 4. Czy ja wyglądam dziwnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 14, 2014 Autor Share Napisano Luty 14, 2014 (edytowany) Loooooney! Są pytania!Już? Yay! Co tam masz? Witaj Loney . 1. Twój ulubiony kolor? 2. Masz zwierzątko? 3. Jak tak to jakie? 4. Lubisz muffinki? 5. Lubisz RD i FS? 6. Lubisz Derpy? Naradzie to tyle . 1. Yyyy... Niebieski...2. Nie mam... Ale będę miała za niedługo żółwika :3.3. Patrz wyżej 4. Koooooocham! 5. Uwielbiam Rainbow! A Fluttershy... Nie bardzo kojarzę... Ale pewnie jest fajna 6. Tak lubię . To ta zezowata listonoszka? Tak Szeregowa? Tak, tak . *Biały kucyk w dziwnym cylindrze wchodzi na sale* - Heeeejjjooo! Jestem Blazing Heart. Przedstawił bym cię mojemu ockowi ale on jest obecnie chyba jest gdzieś w państwie smoków i raczej za szybko tu nie przyjdzie (chyba że dorwie się do scrollu z portalem do miasta) w każdym bądź razie. Pytania.1. Potrafisz przejść Through the Fire and Flames Dragonforca na expert w guitar hero? 2. Znasz osobiście Celestie?3. Ile km/h potrafisz lecieć? 4. Czy ja wyglądam dziwnie? Miło mi cię poznać! 1. Co to za pytanie? Jasne, że tak! xD2. Yyy... Osobiście? Powiadasz? Gratulowała mi kiedyś na zawodach. 3. A ile myślisz? Mój rekord to 230 km/h4. Ależ skąd. Każdy jest inny, a ja to doceniam . Edytowano Maj 27, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się