Elizabeth Eden Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) Tego tematu nie widzę, więc czemu miałabym go nie stworzyć? Jakby jednak był, bo Elizka jest krótkowzroczna i jakichś dalekich tematów może nie widzieć, to usuńcie ___ Oto (pseudo)oficjalna zapytajka Power Ponies! Zapraszamy do zadawania pytań: Z pytaniami do całości piszemy ,,C''. A pojedyncze: M - Mistress Mare-velous S - Saddle Rager F - Fili-Second Z - Zapp R - Radiance Ma - Masked Matter-Horn H - Hum Drum! Edytowano Luty 1, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Że tak napiszę: Z tego co wiem Power Ponies to inne wersje mane6, więc teoretycznie powinno to należeć do ich działu. Przy okazji, czy jedna zapytanka dla 7 kucyków do nie za mało? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- F. Czemu tak wolno się zmieniasz? C: Nie potrzebujecie może jakiegoś pomocnika? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) Mówię o Power Ponies z komiksu. Jako postacie fikcyjne . (daje literki mane 6, bo nie mogę ich imion znaleźć na internetach, a nie mam na razie dźwięku, żeby sprawdzić w odcinku.) ___ F. Czemu tak wolno się zmieniasz? Nawet nie wiesz, jak dużo wysiłku mnie to kosztuje :(. C: Nie potrzebujecie może jakiegoś pomocnika? :3 Mamy Hum Druma Edytowano Luty 1, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) W takim razie podam je z chcęcią: Applejack/Mistress Mare-velous, Fluttershy/Saddle Rager, Pinkie Pie/Fili-Second, Rainbow Dash/Zapp, Rarity/Radiance, Spike/Hum Drum, Twilight Sparkle/Masked Matter-Horn ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Radiance: Umiesz wyczarować wszystko, dokładnie wszystko? C: Jak odkryłyście swoje moce? Masked Matter-Horn: Potrafisz strzelać powietrzem? Edytowano Luty 1, 2014 przez Braviary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 Oh, dziękuję __ Radiance: Umiesz wyczarować wszystko, dokładnie wszystko? Wszyściutko, oprócz ciał niebieskich i bytów niematerialnych. C: Jak odkryłyście swoje moce? Oh, to długa historia. Każda z nas odkryła je osobno, a pewnego dnia, kiedy Mane-iacka po raz pierwszy zaatakowała miasto, każda z nas chciała je ratować indywidualnie. Wtedy poznałyśmy się. Masked Matter-Horn: Potrafisz strzelać powietrzem? W rzadkich przypadkach. Zdarza się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Hmmm... Dobrze, spróbuję was zalać pytaniami... Masked Matter Horn: -Potrafisz wymienić wszystkie możliwe do wystrzelenia materie? -Potrafisz używać mocy do stworzenia czegoś co nie służy do walki np. rzeźby lodowej. -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? -Przydaje ci się pomoc HumDrum'a? Fili-Second -Kupisz mi kucyki "Rainbow Power"? Sklep znajduję się tylko 74 przecznice dalej. (Zakładając, że kucyki mieszkają w Anglii.) -Jak używasz szybkości do walki? -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? -Co sądzisz o innych "Power Ponies"? Zapp -Potrafisz sprawić, by w Polsce było duużo śniegu? -Potrafisz przywoływać cyklony, tsunami i inne potężne zjawiska? -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? -Co sądzisz o Fli-Second? Radiance -Umiesz wyczarować kucyka? -Wyczarujesz mi ładny fotel do komputera, mój się zepsuł -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? -Czy Humdrum cię podrywa? (xD) Mistress Mare-velous -Czy twoje lasso może działać przeciwko tobie? -Jak taki przedmiot jak twoja broń daje się kontrolować? -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? -Jaką moc chciałabyś mieć? Saddle Ranger -Ile potrzeba by cię wkurzyć? -Jak to jest jak tracisz nad sobą kontrolę? -Czy to, jak się zmieniasz boli? -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? HumDrum -Czy czujesz się bezużyteczny? -Masz jakąś moc, bo się nie znam, i nie wiem? -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? (Jeśli ją masz.) -Czujesz coś do Radiance? Całość -Nie zamęczyły was moje pytania? -Mieszkacie razem? -Jeśli tak, to gdzie? Kłaniam się, Braviary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 1, 2014 Autor Share Napisano Luty 1, 2014 (edytowany) MMH: -Potrafisz wymienić wszystkie możliwe do wystrzelenia materie? Potrafiłabym, ale zajęło by za dużo miejsca. -Potrafisz używać mocy do stworzenia czegoś co nie służy do walki np. rzeźby lodowej. Nie jestem pewna, bo nigdy nie miałam potrzeby, by to sprawdzić, ale tak. Chyba tak. -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? Moce nas wszystkich są bardzo przydatne. Nie mogę powiedzieć, że jedna jest mniej lub więcej, ale tak, jest przydatna. -Przydaje ci się pomoc HumDrum'a? Mówiąc szczerze, to zależy. Czasem jest bardzo pomocny, a czasem przeszkadza. FS: -Kupisz mi kucyki "Rainbow Power"? Oczywiście, tylko wyślij pieniądze -Jak używasz szybkości do walki? Szybkością można zmylić przeciwnika. Teraz jestem tu.... a teraz tam. -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? Bardzo przydatna ;-). -Co sądzisz o innych "Power Ponies"? Są świetnymi przyjaciółkami i wspólniczkami. Z: -Potrafisz sprawić, by w Polsce było duużo śniegu? Oczywiście, że tak -Potrafisz przywoływać cyklony, tsunami i inne potężne zjawiska? Tak, lecz robię to rzadko, bo one raczej szkodzą, niż pomagają. Chociaż są widowiskowe. -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? Czasem wydaje mi się, że najbardziej przydatna -Co sądzisz o Fli-Second? Czasem zachowuje się nieco dziwnie, ale staram się nie mieć zastrzeżeń. R: -Umiesz wyczarować kucyka? Oh, nie. Kuc jest istotą żywą, mogę ewentualnie stworzyć jego ciało ale martwe(brr..). Nie mam mocy tchnienia życia. -Wyczarujesz mi ładny fotel do komputera, mój się zepsuł Mogłabym, ale muszę wiedzieć, gdzie mieszkasz -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? Bardzo, wyczarowywanie nowych rzeczy z pustki jest doprawdy mało spotykane (ha, ha) -Czy Humdrum cię podrywa? (xD) Nie... tak mi się przynajmniej wydaje. MMV: -Czy twoje lasso może działać przeciwko tobie? Nigdy! Moje lasso nie może sprzeciwiać się mojej woli! -Jak taki przedmiot jak twoja broń daje się kontrolować? Wystarczy mocno chcieć i wierzyć w to, że się uda. -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? Tak samo przydatna, jak wszystkich innych z PP. -Jaką moc chciałabyś mieć? Czasami odrobinkę zazdroszczę Zapp. Czasami. SR: -Ile potrzeba by cię wkurzyć? Dużo. Staram się nad sobą panować. -Jak to jest jak tracisz nad sobą kontrolę? To okropne uczucie. Tak jakbym nagle była tylko uwięzioną duszą w innym ciele. Mogę tylko patrzeć. Chlip. -Czy to, jak się zmieniasz boli? Nie, ale troszkę swędzi. -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? Oh... nie dużo, tak mi się wydaje. HD: -Czy czujesz się bezużyteczny? Czasami... -Masz jakąś moc, bo się nie znam, i nie wiem? Jestem tylko pomagierem. -Jak sądzisz, jak przydatna jest twoja moc? (Jeśli ją masz.) Raczej mało (jeśli gdzieś tam jakąś mam) -Czujesz coś do Radiance? Emm... Tak! To znaczy, Nie! To znaczy... nie ważne. Całość: -Nie zamęczyły was moje pytania? W żadnym wypadku, jesteśmy Power Ponies, nic nie jest dla nas za trudne! -Mieszkacie razem? Nie, każda z nas ma swoje własne mieszkanie, bądź dom. -Jeśli tak, to gdzie? W różnych częściach miasta, od przedmieść (Saddle Ranger), po centrum (Radiance) Edytowano Luty 1, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 1, 2014 Share Napisano Luty 1, 2014 Teraz chciałam tylko podziękować za śnieg (Zapp) mamy ogromne zaspy :3 I chciałam podrzucić Fli-Second parę dukatów na kucyki, proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Nigdy! Moje lasso nie może sprzeciwiać się mojej woli! W takim razie dlaczego związało cię kiedy nie miałaś pojęcia o swojej mocy? Wybaczcie nieciekawe powitanie kochane, więc zadam pytanie do Fili-Second 1. Przyniosła byś mi trochę tego ciasta ? 2. Dlaczego przed wracaniem do realnego świata w kilka setnych zabrałaś babeczki (dobrze pamiętam?) a wcześniej poruszała się wolniej? 3. Co sądzisz o Hum Drum'ie ? Ps. Power Ponies to nadal mane 6, więc tej zapytajki nie powinno do końca być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 4, 2014 Autor Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) W takim razie dlaczego związało cię kiedy nie miałaś pojęcia o swojej mocy? Wybaczcie nieciekawe powitanie kochane, więc zadam pytanie do Fili-Second 1. Przyniosła byś mi trochę tego ciasta ? 2. Dlaczego przed wracaniem do realnego świata w kilka setnych zabrałaś babeczki (dobrze pamiętam?) a wcześniej poruszała się wolniej? 3. Co sądzisz o Hum Drum'ie ? (podpis Elizki) Ps. Power Ponies to nadal mane 6, więc tej zapytajki nie powinno do końca być Ponieważ nie panowałam wtedy dostatecznie nad mocą i lasso to wyczuło! Teraz nie może mi się sprzeciwić! 1. Jak będzie pod drodze 2. Bo tak! A naprawdę, to po prostu babeczki tak na mnie działają. 3. Jest całkiem miły Ehh... Ale mi chodzi o Power Ponies jako postacie z komiksu Spike'a, a nie Mane6 które tam weszły.... chodzi o postacie fikcyjne, co oznacza, że pytania 2 nie powinno być. Edytowano Luty 4, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Radiance: Czy potrafisz kontrolować rzeczy, które stworzysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 (edytowany) Znowu postaram się zalać was pytaniami. Humdrum -Czyli czujesz do niej coś, czy nie? ^^ -Jeśli odpowiedź na pytanie powyżej brzmi tak, to pomóc ci się z nią zeswatać? -Dręczą cię moje pytania? -Co sądzisz o pozostałych Power Ponies (& Helpers)? Wymień wszystkie osobno. -Opowiedz o sobie w dwóch słowach. Edytowano Luty 4, 2014 przez Braviary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts