Churchille Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Jak sądzicie, kim jest dla Diamond Tiary Silver Spoon? Jest przyjaciółką, a może kimś innym? Co o tym sadzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Są przyjaciółkami, łączy je wspólne zło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skurwysyn Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Według mnie są do tej pory najlepszymi przyjaciółkami. Może się to jednak zmienić, albo może dojść do małej afery ( ) skoro jak było widać w ostatnich odcinkach, Silver Spoon jest trochę szkoda naszych Cutie Mark Crusader'ów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Wydaje mi się, że są przyjaciółkami, które razem się wspierają, przy czym to Tiara gra pierwsze skrzypce. I mam wrażenie, że one się obydwie czują w gruncie rzeczy samotne i niedocenione, a swoim zachowaniem próbują zwrócić na siebie uwagę oraz się dowartościować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnowFur Napisano Luty 11, 2014 Share Napisano Luty 11, 2014 Na razie są przyjaciółkami, ale według mnie prędzej czy później się skłócą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts