Cassidy Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 (edytowany) Cześć, mam nadzieję, że mam tych kilku fanów, którzy zechcą zadać mi te kilka pytań. Myślę, że tak moja droga ^^ Myślę też, że może wpiszą mi się na listę? Jeśli chcesz listę fanów, nie mam nic przeciwko. yay! Flitter, pokazać ci coś? No dawaj. *patrzy* a.. dlaczego to zrobiłaś. Nie wiem, ale szkoda, że nie widziałaś swojej miny. Zabawne, wracajmy do pytań. lista moich fanów : Cassidy Figaija Edytowano Czerwiec 10, 2014 przez Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Luty 8, 2014 Share Napisano Luty 8, 2014 Jak bardzo lubisz Cloudchaser? Lubicie ze sobą gadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 8, 2014 Autor Share Napisano Luty 8, 2014 Jak bardzo lubisz Cloudchaser? Lubicie ze sobą gadać? 1. Cloudchaser jest moją bliźniaczką, mamy też dwóch braci ^^ Wszyscy się kochamy. 2. Bardzo dużo z sobą rozmawiamy, a nawet jeśli się pokłócimy (co jeszcze nam się nie zdarzyło) To pewnie będziemy i tak za sekundę pogodzone ^^ Uwielbiam z nią rozmawiać, dziękuję za pytania kochana, nie chcesz może być na liście? c: Nie możesz nikogo zmuszać Flitter . No wiem, no wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figaija Napisano Czerwiec 10, 2014 Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Wpiszesz mnie na listę fanów? Znasz Surprise? A rozmawiałaś kiedyś z Spitfire? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 10, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2014 Wpiszesz mnie na listę fanów? Znasz Surprise? A rozmawiałaś kiedyś z Spitfire? Jasne, że wpiszę! To dla mnie przyjemność mieć tylu fanów! Ale... póki co jest tylko...dwóch. Oj będzie więcej, oj będzie. 1. Nie kojarzę jej... Może gdybyś ją lepiej opisała. Imię nie daje mi wiele... 2. Nie miałam okazji, ale często mówią, że jest nerwowa, więc nie wiem czy mi tak zależy na tej rozmowie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts