Sajback Gray Napisano Luty 10, 2014 Share Napisano Luty 10, 2014 W tym temacie, będę informował o tym jak często będę obecny na forum, jak także będę powiadamiał o wszelkich nieobecnościach wymuszonych przez życie. Aktualnie z komputera korzystam od poniedziałku do piątku w godzinach od 12 - 15, natomiast w sobotę i niedzielę mam wolne. Oczywiście, z mobilnej wersji forum korzystam cały czas, więc w sprawach informacyjnych i tego typu sprawach jestem obecny prawie zawsze. Edit: Zapomniałem dodać że we wtorki pracuję i do 20.00 praktycznie mnie nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 11, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Przez najbliższe kilka dni lub nawet tydzień, a w najgorszym przypadku liczby mnogiej takowego, może mnie być mało bo szkoła i fizyka której muszę się uczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Czerwiec 16, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 16, 2014 (edytowany) będzie mnie bardzo mało do czwartku. Więc przepraszam z wszelkim opóźnieniem odnośnie naboru. Wyniki postaram się ogłosić w niedziele. Edytowano Czerwiec 16, 2014 przez Sajback Aliquam Gray Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 10, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2014 Po długotrwałym obijaniu się, teraz będę (mam nadzieję) bardziej obecny na forum i w dziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 (edytowany) Witajcie moi drodzy! Jak wiecie wśród praw człowieka jest "prawo do informacji" zatem opowiem Wam teraz co się tu będzie działo 1 Do środy przyszłego tygodnia tj. 17.06 mnie jakby nie ma (jestem, ale bez możliwość normalnego pisania) Macie więc chwilę by popatrzeć na stare śmieci i je odkurzyć 2 wakacje, zawsze spoko i 2 tygodnie wolnego wypada mi wziąć ale jeśli tylko będzie net przypomnę wam o sobie 3 nie wszystko do 17-go zostało odkurzone? Zatem resztę wyczyszczę ja. Tak będzie remont generalny 4 powstaną (z popiołów) nowe tematy, dyskusje, sesje (jedne luźne inne nie) i wszystko to co zasugerujecie, no te pomysły, które mają jakąś wartość. Np. pomysł by wprowadzić w dziale anarchie jest zły (sprzeczny z regulaminem) i wszelkie inne głupoty typu 3 razy ta sama dyskusja 3 tygodnie do wakacji... Wykorzystajcie je dobrze na uporządkowanie pewnych spraw. Bo gdy nadejdą wakacje Chaos nadejdzie razem z nimi Miłego dnia Edytowano Czerwiec 10, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Lipiec 3, 2015 Share Napisano Lipiec 3, 2015 (edytowany) Wakacje!!! A to oznacza że nie ma mnie w pełni od jutra do środy. Przez kolejne 2 tygodnie mogą mi się "godziny pracy" uszczuplić :( A tak poza tym Chaos, chaos zawsze i wszędzie! MIŁYCH WAKACJI Edytowano Lipiec 3, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts