Maćko z Bogdańca Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Jakbyś mógł to napisz ten powód błędu, tak na przyszłość. Ja co najwyżej mogę was posłuchać na TS bo mikro brat zabrał na tydzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Cały problem leżał w tym, że mam w komputerze fizyczne 2 karty sieciowe i jedną wirtualną do udostępniania internetu. MBA używało sieci udostępnianej jako tej, w której ma hostować serwer. Po prostu nie używało tej karty sieciowej, która ma dostęp do internetu przez kabel. Wyłączyłem witrualną kartę sieciową i voilà! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) Okej, dzięki. To o której ma serwer na nogi stanąć? Włącz cheaty, będzie fajnie Edytowano Maj 25, 2014 przez Mitnick z Bogdańca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Hmm, Nawias się nie odzywa na Skype więc trzeba poczekać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) Przepraszam, wypadło mi coś. 20:00? Jeszcze raz bardzo przepraszam. Co do cheatów, nie włączę bo nie ogarnąłęm jeszcze. Zrobię to innym razem. Dziś gramy sandboxową mapkę tak dla "przygotowania". Potem zagramy normalną, następnie straszną, a potem się zobaczy Edytowano Maj 25, 2014 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ok to o 20 bede czekał w grze, akurat zdąrzyłem na gre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Jeszcze sprawa komunikacji, łączymy się przez steam czy przez ts? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Jeżeli w grze klikniesz i przytrzymasz Z to aktywujesz komunikację głosową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Exactly. Jak Mitnick powiedział. Ewentualnie zostaje nam moduł Text-to-Speech xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) Zawsze coś A tak btw http://steamcommunity.com/id/DestroidBrony ---- mój steam. Edytowano Maj 25, 2014 przez Destro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) Może się opóźnić. Chcę założyć hasło ale muszę pogrzebać w ustawieniach. Hasłem będzie LunaOhLuna (taki rozmiar liter) @EDIT Serwer stoi, hasło takie jak mówiłem, teraz tylko pójdę na kolację. Grajcie sobie narazie beze mnie. Edytowano Maj 25, 2014 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Nie chodziło mi tu o TtS ale o VoI (Voice over Internet) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) Jakie hasło? Ok już znam Edytowano Maj 25, 2014 przez Destro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Maj 26, 2014 Share Napisano Maj 26, 2014 (edytowany) Dobrze się bawiliście, panowie? Oto uczczenie startu naszych "przygód" na księżycu Edytowano Maj 26, 2014 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Co wy na powtórkę? Tak gdzieś w przyszłym tygodniu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 No może być. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Lipiec 23, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2014 W przyszłym... jeszcze się załapię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 To juz mamy trójkę, czekamy na resztę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Lipiec 31, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 31, 2014 Gołąb pocztowy (a raczej wariat z kosiarką o 2 w nocy) przypomina, że dziś o godzinie nieokreślonej będzie druga misja kosmiczna ku czci Luny. Zależy nam na dość dużej frekwencji Reszta informacji pojawi się niebawem... PS: Wariat dostał (kulturalnie mówiąc) naganę od osobnika płci pięknej. Nawiasem mówiąc agresor ma donośny głos i korzysta z niewyrafinowanego słownictwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Wyśmienicie. Co prawda w KSP byłoby więcej zabawy ale nie każdy ma tę grę. W dodatku kosztuje ok. 100 zł ale według mnie opłaca się (tak, trafiłem na przecenę). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Co do Moonbase to mogę zagrać, tylko najpierw muszę zainstalować i zobaczyć czy zadziała (na pewno zadziała ;> ) O której? I w ogóle jakieś informacje na temat spodkania bym potrzebował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 (edytowany) UWAGA, UWAGA Tak jak mówiłem, dziś gramy. Zbiórka do wylotu o 22:30. Spotykamy się na kucykowyteamspeak.pl, w pokoju na samym dole: Moonbase Alpha Hasło zarówno do serwera jak i do pokoju na TS3: LunaOhLuna Dzisiejsza misja zostanie przeprowadzona po ciemnej stronie księżyca. @EDIT PRZEPRASZAM Miałem na myśli godzinę 20:30 :/ Tak więc zbiórka o godzinie 21:00. Jeszcze raz przepraszam za wprowadzenie w błąd. Edytowano Lipiec 31, 2014 przez Nawias Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Lipiec 31, 2014 Share Napisano Lipiec 31, 2014 Jeżeli do 22:00 nikt się nie zbierze, odkładamy misję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Październik 9, 2014 Autor Share Napisano Październik 9, 2014 (edytowany) Zaraz coś mi się tu nie zgadza... a tak, wylot został odwołany przez złe warunki atmosferyczne... I tak po ponad dwumiesięcznej przerwie, ustabilizowały się one na tyle, że możliwe jest kolejne podejście do startu Po ciemnej stronie księżyca zostały uszkodzone kolektory, Luna prosi o naprawę tych elementów... Czy astronauci są nadal w formie? Czekamy na odpowiedź. Edytowano Październik 9, 2014 przez Downdraught Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 Pułkownik Nawias melduje się do służby! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts