Kacpi Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Witajcie! Dungeon Keeper to gra stworzona dla fanów króla Sombry. Jest to jeden z nielicznych tytułów w których to my jesteśmy tymi złymi. Zarówno pierwsza i druga część opiera się na podobnym schemacie. Trafiamy do Equestrii kolorowej i wesołej krainy, w której kucyki mieszkańcy prowadzą beztroskie i radosne życie. Naszym zadaniem jest zmienić wizerunek tego świata i sprowadzić na niego chaos, śmierć i zniszczenie. Gra rozgrywa się w podziemiach, gdzie stacjonuje element harmonii praworządny władca krainy, który za wszelką cenę nie pozwoli nam zniszczyć ich świata. Gra pomimo mrocznego klimatu jest bardzo grzeczniutka i opiera się na specyficznym humorze. Np. jeśli zagramy w pierwszą część gry w noc pełni księżyca gra przywita nas wierszykiem. Jeżeli ktoś grał w te tytuły to niech podzieli się wrażeniami. Jeśli nie to zachęcam do zagrania zwłaszcza w polskiej wersji językowej, która stoi na bardzo wysokim poziomie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Ja akurat grałem w drugą część, ponieważ w pierwszą nigdy nie miałem okazji zagrać. Muszę powiedzieć, że w dwójkę grało mi się przyjemnie i polecam wam wszystkim zagrać ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 (edytowany) Grałem w DK2... Jedna z lepszych gier jakie grałem, tylko mam problem że teraz na win8 już nie chodzi, a ta nowa wersja na smartfony to *CENZURA* ale w DK2 polecam zagrać. Edytowano Czerwiec 9, 2014 przez arent7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Czerwiec 9, 2014 Share Napisano Czerwiec 9, 2014 Jedna z nielicznych gier, w których zająłem prawnie należne mi miejsce władcy legionów piekielnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts