Churchille Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Czy Diamond Tiara w głębi serca też taka jest? Czy może tak naprawdę zazdrości czegoś CMC i dlatego znalazła ich słaby punkt i je wyśmiewa, żeby się zemścić (to tak brzmi... Ale nie wiedziałam, co innego napisać)? Bo według mnie Diamond Tiara chciałaby jeszcze raz przeżyć tę chwilę zdobycia znaczka i chce teraz uprzykrzyć życie tym, którzy go nie mają. Ale w głębi serca jest dobra. A co wy sądzicie na ten temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Jak już mówiłam, rozpieszczane dzieci - jak ona. Bogate i wgl. uważają się za o wiele lepsze od innych. Wybrała sobie jedną przyjaciółkę do usług i koleżeństwa, ale to bogactwo stworzyło ją taką, myśli po prostu, że jest lepsza od innych. Może trochę zazdrościć CMC, za to, że ciągle mają frajdę w odkrywaniu znaczków i próbuje to zepsuć by.. być najlepszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Luty 20, 2014 Share Napisano Luty 20, 2014 (edytowany) W głębi swojego sparszywiałego serduszka, Tiara wie, że może czuć się lepsza tylko tak długo, jak inni będą czuć się gorsi, ponieważ nie znajduje w sobie niczego, co tak naprawdę mogłaby dać światu- cała jej egzystencja opiera się na utrzymywaniu swojego poczucia wyższości i jej znaczek idealnie do tego pasuje. Tiara, jako symbol pustego piękna- idealne. Edytowano Luty 20, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts