Duke Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Pozdrowienia. Szukam polskojęzycznych bądź tłumaczonych na polski fanfition w którym ludzie trafiają do Equestrii, lecz pozostają w swojej normalnej formie. Tj: nie zmieniają się w kuca. Znalazłem parę angielskojęzycznych i jeden polski pisany przez cartoontigera. Jak ktoś znajdzie więcej to niech da tu linki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Popytaj na SB, paru userów ma naprawdę sporą wiedzę o fanficach : ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Czerwiec 10, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2012 @up Po to założyłem ten temat, aby wszystko było na swoim miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Lipiec 19, 2012 Share Napisano Lipiec 19, 2012 Chcesz ludzi w Equestrii to masz. http://mylittlebrony.blogspot.com/2012/02/fanfic-ostatnia-nadzieja.html#more Pierwszy rozdział trochę nudny ale potem się rozkręca dodam też że jest to polskie dzieło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Lipiec 19, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2012 To czytałem i szczerze mówiąc nie przypadł mi do gustu (za dużo ludzkich bohaterów, przez co zrobił się galimatias), ale za chęć pomocy masz + . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProPanek Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Hmm, tutaj jest coś o ludziach... ale nie konkretnie o nich, znaczy... a zresztą sam przeczytaj :3 https://docs.google.com/document/d/1R1PPMTDX6FO1B3S31CS6aSUfZ6f6LOcjm1Dkrujo1mQ/edit Sam prosiłeś, więc otrzymujesz to co chciałeś :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vampiur Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 To opowiadanie wymiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Luty 8, 2013 Share Napisano Luty 8, 2013 Do tych pytań służy inny dział. Zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts