ComingTrueMusic Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) Elo Stwierdziłem, że jak inni dodają tu swoje dzieła, to ja też Na początek rysunek z mojej powieści Warm Hoofs (nie ma tego opowiadania w necie. Jest w fazie Alfa) Edytowano Luty 24, 2014 przez ComingTrueMusic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 TO JEST ŚWIETNE. Na prawdę! Ten rysunek jest tak idealnie wykonany! Czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) TO JEST ŚWIETNE. Na prawdę! Ten rysunek jest tak idealnie wykonany! Czekam na więcej. Dziękuję? chcesz więcej? Nie ma problemu. Tutaj próbowałem humanizacji na swoim oc Edytowano Luty 24, 2014 przez ComingTrueMusic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Jejku. Ta humanizacja jest przepiękna. Nad kucykami musisz jeszcze trochę poćwiczyć, ale ten drugi rysunek jest po prostu cudny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Luty 24, 2014 Autor Share Napisano Luty 24, 2014 Jejku. Ta humanizacja jest przepiękna. Nad kucykami musisz jeszcze trochę poćwiczyć, ale ten drugi rysunek jest po prostu cudny. obrazek pierwszy ma z pół roku. Ale dziękuje za uwagę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Luty 28, 2014 Share Napisano Luty 28, 2014 te bąbelki to oczka? Zrób je bardziej gładko bo wyglądają jak połączone fasolki lub groszek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ComingTrueMusic Napisano Marzec 20, 2014 Autor Share Napisano Marzec 20, 2014 (edytowany) Nowy art!!!! Edytowano Marzec 20, 2014 przez ComingTrueMusic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Marzec 23, 2014 Share Napisano Marzec 23, 2014 staraj się samodzielnie tła robić. Chyba, ze zdjęcia sa Twojego autorstwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 25, 2014 Share Napisano Marzec 25, 2014 Mnie się bardzo podoba Jednakże co do tła to ma rację, a w ogóle te obrazki były robione w komputerze tak, lub na tablecie czy czymś innym ? Bo tu jest dział do wstawiania tych prac z kartki, a te na urządzeniach wstawiamy do innego działu Tak tylko mówię. PS. Czekam na kolejne prace. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 13, 2014 Share Napisano Lipiec 13, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts