wiej007 Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Coach z Left 4 dead 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 a) jestem dziewczyną b) Coach z Left 4 Dead 2, jedna z czterech postaci, którymi można grać podczas kampanii. Nic innego nie powiem, bo szczerze mówiąc nie przywiązywałam uwagi do tego podczas masakrowania zombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Odpowiedział wiej i odpowiedziała White () w tym samym czasie czyli dostajecie po 1,5 pkta, a że nie ma połówek to z matematyki wynika że to półtorej czyli po 2 Kolejne pytanie i to łatwe za 2 pkt : Co to za gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Znowu ja Neverhood. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Znowu White, brawo Pytanie za 4 punktów : Co to za postać i z jakiej gry ona jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Mówcie jak chcecie, żebym dała szansę komuś innemu Ezio Auditore da Firenze z Assassin's Creed 2, Brotherhood i Revelations. Zresztą znienawidzona przeze mnie postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 A to nie jest przypadkiem Neverhood 2? To już nie ważne, chodziło mi o tytuł tej serii Znaczy gry, ale i tak to ta sama nazwa (no tylko nie późniejsza kontunuacja ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Jakby się czepiać to pytałeś o grę Ja tam w Neverhooda nie grałam, więc nie wiem czy to pierwsza czy druga część. Rozpoznałam art style. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Matko, White jesteś świetna Dobra teraz pytanie za 1 pkt : Co to za rasa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Quarianie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Widzę, że nareszcie ktoś mnie ubiegł Yup, quarianie z ME. Sama chciałam robić taki quiz tak szczerze mówiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 TGaP_Syskol dobrze Wreszcie nie White Dobra kolejne pytanie za 3 pkt : Jakie studio stworzyło tą grę ? (Wiem każdy może se wejść w wiki albo coś, ale proszę bez oszukiwania ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Techland. Polskie studio Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Techland, ale widzę, że za późno. Bardzo fajna gra tak btw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Pełna bugów. To mnie powstrzymało przed graniem w nią. Ale widziałam gameplay. Jakby nie było tyle bugów to pewnie bym kupiła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Jak ją połatali to już nie jest tak źle, a staniała do 50zł to się nawet nie zastanawiałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Jeju! Znowu White Ale dobra Kolejne pytanie za 4 pkt : Co to za postać i kim jest dla głównego bohatera gry oraz jaka to jest gra ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Gothic, Diego przyjaciel Bezimiennego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 TGaP_Syskol brawo Kolejne pytanie za 3 punkty : Od czego pochodzi ten skrót ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 First Encounter Assault Recon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 First Encounter Assault Recon. Właśnie gram po raz siódmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 ThatIsSoSad dobrze! Kolejne pytanie za 1 pkt : Co to jest za klasa? (Teraz za długo będzie nowe pytanie bo mecz i ćwiczenia ;D) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Barbarzyńca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Barbarzyńca z Diablo 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Brawo TGaP_Syskol ! Tera kolejne pytanko za 4 pkt : (odpowiedzi możecie składać do jutra tak do godziny 14:45 / 15:00 i Dobranoc ) Jakiej gry jest to okładka ? (ta gra ma kilka okładek ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts