Doguś :D Napisano Czerwiec 13, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Dobrze! White znasz się na grach i tak wydana w 2004 r. Teraz pytanie za 3 pkt : (nowe pytanie będzie tak o 16 jutro bo zajęty jestem uczeniem na przyrodę żeby mieć 6 ) Co to za gra i co to za postać na tym obrazku ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Mniejszego obrazka się nie dało? Ankh. Postać się nazywała Assil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zorua12 Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 To jest chyba Ankh:Klątwa Mumii. A postać to Assil. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 zorua12 wygrywa, bo powiedziała dokładniej Kolejne pytanie za 4 pkt : Co to za gra? I jakie są tam frakcje? I ile ich jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Battlefield Heroes. Można dołączyć do Royal Army albo National Army. Więc są dwie frakcje (chociaż ja bym to inaczej nazwała ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 White kurna Jesteś super Teraz kolejne pytanie za 1 pkt + 1 pkt : Co to za postać? Premia = Jak jego brat się nazywał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Pfff.. proszę cię Pan Mario. A brat to Luigi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Eee... to nawet ja wiem. Mario. Brat to Luigi:p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Wiem To łatwe było White znowu byłaś najszybsza Teraz kolejne pytanie (trochę ) trudniejsze i to za 5 pkt! : Co to są za postacie? Z jakich gier pochodzą? Jakich mają towarzyszy ? Kim są ci towarzysze? Na jaką platformę wyszły te gry ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Rachet i JAK kompani clank (robot) i Daxter (wydra) gry wyszyły na PS2 i ps3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Rachet i JAK kompani clank (robot) i Daxter (wydra) gry wyszyły na PS2 i ps3 nie pełne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Jak & Daxter i Ratchet & Clank. Na obrazku są Jak i Ratchet. Towarzysze - Daxter i Clank. Daxter był chyba nazwany Ottselem, Clank był robocikiem. Platformy to PS2, PS3 i PSP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 White wow! Dobra kolejne pytanie za 3 pkt : Co to za postać? Z jakiej gry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Lightning. Final Fantasy XIII. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Lightning. Final Fantasy XIII. nazwa gry nie pełna (Bo jest kilka XIII) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Jest kilka XIII, ale Lightning była główną bohaterką w XIII i XIII-2, jeśli już chcesz być tak konkretny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 No White brawo znowu Teraz pytanie za 2 pkt : Jak się nazywa główna postać (którą sterujemy) w Cieniu Czarnobyla (S.T.A.L.K.E.R) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Naznaczony? Czy jak mu tam było. Nie grałam, znam tylko z opowieści i gameplayów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Naznaczony? Czy jak mu tam było. Nie grałam, znam tylko z opowieści i gameplayów To jego przezwisko, nadane przez Sidorowicza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Striełok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 A być może *próbuje sobie przypomnieć* Nie Scar, White... wiem, że na S Strelok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Zandi brawo! Teraz kolejne pytanie za 4 pkt : Myśliwy z obozu piratów,poluje na bagienne albo pustynne szczury a w pierwszej rozmowie poluje na Aligatory. Co to za postać? I z jakiej gry ? Podpowiem o tej grze na forum było jedno pytanie o postać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Jack z Gothika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Jack z Gothika? jak miał na nazwisko ;D Bardzo prosto jak zwierzę bagienne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Eeee Alligator? Nie mam pojęcia o Gothiku, słyszenie a granie to dwie różne rzeczy Ale w twoim tekście Aligator jest z dużej litery, więc strzelam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts