Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Dobrze White Dobra pytanie za 3 pkt : Co to za gra? I jaki sławny (Polski!) let's player w nią grał? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Gra to VVVVVV. Nie oglądam polskich Let's Playów, więc na to nie odpowiem. Poza tym, grało pewnie w to dużo osób, nie sposób sprecyzować o którą ci chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Gra to VVVVVV. Nie oglądam polskich Let's Playów, więc na to nie odpowiem. Poza tym, grało pewnie w to dużo osób, nie sposób sprecyzować o którą ci chodzi. osoba kręci dużo minecrafta, brzmi trochę jak kawa i ma 4 litery Jego nick oczywiście ;P Dobra zaliczę ci White ;D Tylko o -1 punkt Dobra kolejne pytanie za 3 pkt : Kto jest wrogi wobec ludzkości, kto pomaga Shepard'owi? Kto zabija , bez pytania. Co chorobę ma wrodzoną. Co to jest za osóbka? Chamska i wulgarna, lecz też nie sprawiedliwa Co to za postać? I jaka to gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Eee.... Wrex z Mass Effecta? Wulgarny to on był, ale tylko w polskiej wersji językowej. Jeżeli tak to też genofagium nie byłoby chorobą, lecz wirusem użytym przeciwko Kroganom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Ja mówię na to choroba i dobrze Kolejne pytanie za 4 pkt : Ta gra jest krwawą platformówką, gdzie często trzeba coś pomyśleć, żęby na końcu niby uratować swoją dziewczynę która jest fakiem złego. Wszystko głównie rozgrywa się albo na łące albo u rzeźnika z maszynkami do miesa. Główny bohater (którym sterujemy) z którymś z tych miejsc ma związane w wyglądzie Co to za gra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Czyżby Shank? W tej samej grafice, lecz nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Super Meat Boy? Wow, zajęło mi to trochę, mimo, że kocham Meat Boya Ale właśnie kończyłam F.E.A.R.a, więc może dlatego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 kubagaw2 brawo! A teraz coś prostego za 1 pkt : Jak nazywa się ta postać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Alma Wade! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 White ! Brawo! Wygrywasz pierwszą Edycję Games Quiz! Twoja wiedza jest wielka (jeśli chodzi o gry, bo resztę to nie wiem ;D)! Wielkie gratulacje i pamiętaj możesz też wystąpić w drugiej edycji Dostajesz Achiewment Jutro założe temat z drugą edycją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Czerwiec 14, 2012 Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Pytania były za łatwe Ale jakbym ja ten quiz robiła to nikt by nigdy nie odgadł o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Czerwiec 14, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2012 Pytania były za łatwe Ale jakbym ja ten quiz robiła to nikt by nigdy nie odgadł o co chodzi. To była pierwsza Edycja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts