StarostaXD Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 Witaj Maud. Znów mam do Ciebie pytanie. Czy robienie "kaczek" kamieniami do bestialstwo ? Jak zdobyłaś swój znaczek ? Byłaś w kamieniołomach ? Jaka jest twoja ulubiona potrawa ? Możesz uratować tylko jedno: kamienie czy rodzina ? Czy chciałabyś obejrzeć Equestria Girl Rainbow Rocks ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Październik 24, 2014 Share Napisano Październik 24, 2014 Widzę, że temat został zapomniany przez świat. To dość smutne, że wygląda na to, że Maud Pie miała swoje pięć minut, jednak obecnie wiele osób pewnie zapomniało o niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Październik 25, 2014 Share Napisano Październik 25, 2014 no cóż, wiesz jak jest... jak ktoś się podejmuje czegoś, a potem z tego nie wywiązuje... to potem tematy umierają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 (edytowany) Witaj moja droga Maude 1.Czy lubisz piasek?2.Czy słyszałaś o czymś takim, jak człowiek? Nie, to nie jest typ kamieni, od razu to mogę powiedzieć.3.Widzę, że bardzo cieszą Cię moje pytania i ja sam w sobie 4.Czy fajnie się czułaś jako łódka Pinkie Pie na ostatniej Wielkiej Gali Grand Galopu?5.Przytulisz mnie?6.Czy są kucyki i nie tylko kucyki, które podzielają Twoje zainteresowanie kamieniami?7.Jak ogółem wspominasz swoje życie na farmie kamieni, zanim Pinkie Pie dostała swój znaczek?8.Jak podobasz się sobie z głosem Pauliny Sacharczuk? Edytowano Październik 8, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts