Rerereou Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Cześć wszystkim. Właśnie się tu zarejestrowałam i w pierwszym poście chciałam się z wami przywitać. Więc jak chcecie się coś o mnie dowiedzieć to chętnie wam odpowiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Witaj na forum i dobrej zabawy ! Ulubione zwierzę? Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Witaj i baw się dobrze. Brohoof Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorayan Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Cześć! Lubisz grać? W co? Lubisz komiksy? A może anime? Jakieś ulubione filmy? Co jadasz? Intresujesz się nauką, a może polityką? Jakie jest twoje motto? Dobrze cię tu widzieć! Have fun! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Witam na forum! Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Witaj -Jak dołączyłeś do stada? -Ćwiczysz jakieś sporty? -The best pony? -Militaria? I baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Marzec 28, 2014 Share Napisano Marzec 28, 2014 Orkowie czy trolle? Rycerze czy piraci? Orlando Bloom czy Kean Reaves? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Witaj! w domu wariatów Grasz w coś? Czytasz książki? Czytasz fanfikcję? Jakiej muzyki słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 (edytowany) Witaj i baw się dobrze . Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zaczęłaś oglądać MLP? Edytowano Marzec 29, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Marzec 29, 2014 Autor Share Napisano Marzec 29, 2014 Witaj na forum i dobrej zabawy ! Ulubione zwierzę? Ulubiony film? Elfy czy ludzie? Dzięki Kot. Film.... Trudno powiedzieć, ale jeżeli MLP by się liczyło to znasz moją odpowiedź xD Elfy czy ludzie? Dziwne pytanie, ale chyybaa ludzie, bo elfy to wg mnie dziwaczne stwory są :3 Lubisz grać? W co? Lubisz komiksy? A może anime? Jakieś ulubione filmy? Co jadasz? Intresujesz się nauką, a może polityką? Jakie jest twoje motto? Lubię. Np. w Simsy, w Fighting is Magic i ogólnie w wiele rzeczy nawet w Mario xD Z reguły nie czytam komiksó, ale jakieś krótkie są nawet OK. Oglądałam kiedyś jakieś anime, ale przestało mnie to już jarać, że tak powiem Wiele filmów jest bardzo fajnych, aż ciężko wymieniać. Lubię filmy np. sensacyjne, komediowe, komedie romantyczne xD Noi MLP najbardziej! Żywię się ty co istoty ludzkie xD Nauka i polityka - niezbyt mnie interesuje :/ Moje motto: "Życie trzeba kochać bez względu na pogodę" takie tam sama wymyśliłam kiedyś Witaj -Jak dołączyłeś do stada? -Ćwiczysz jakieś sporty? -The best pony? -Militaria? I baw się dobrze No siemasz Pewnego dnia, czyli na przełomie sierpnia i września 2013 roku wpisałam do przeglądarki Rainbow Dash Wpisałam to tak sobie dla jaj, ponieważ miałam jej figurkę z G3 ( wiem załamujące) z dzieciństwa w domu. Po wpisaniu jej imienia w google ujrzałam kucyka, który wyglądał zupełnie inaczej. Ta animacja i to wszystko było bardzo ciekawe Dotarłam więc na wszelakie strony internetowe o tym serialu i fandomie oraz oglądnęłam pierwszy odcinek. Noi się zaczęło rumakowanie xD W wolnym czasie coś tam ćwiczę. Gram w tenisa, jeżdzę na rowerze chodzę na basen itp The best pony? Gdybym miała wybrać, to RD oczywiście Militaria? Nie koniecznie. Chociaż bardzo podobają mi się stroje w kolorze moro Orkowie czy trolle? Rycerze czy piraci? Orlando Bloom czy Kean Reaves? Daruj se , nie chce mi się myśleć xD Czytasz książki? Czytasz fanfikcję? Jakiej muzyki słuchasz? Książki. Nie zbyt lubię czytać, ale uwielbiam pisać Z fanfików przeczytałam tylko My Little Dashie. Jakoś nie ciągnie mnie do czytania kolejnych Słucham takiej muzy jaka wpadnie w ucho. Lubię szybkie i ciekawie zrobione kawałki -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zaczęłaś oglądać MLP? Nie mam ulubionej gry. Lubię takie parodie. Nie czytam książek.. tylko piszę :O A o oglądaniu masz odpowiedź powyżej Dodam, że w MLP urzeka mnie to przesłanie, humor i postacie Brohoof dla wszystkich Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Marzec 29, 2014 Share Napisano Marzec 29, 2014 Witaj. Nie jesteś czasem za stara na pucyki? Żartuję. Nikt nie jest wystarczająco stary na pucyki (jakoś tak). Jeśli chcesz pomocy w pisaniu, warto zajrzeć do strefy artystów fandomowych. Pomoc nadejdzie, nawet jeśli nie jest to jedyny słuszny temat (pucyki) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rerereou Napisano Marzec 30, 2014 Autor Share Napisano Marzec 30, 2014 Pucyki? xD Może zajrzę do tej strefy jak będę miała taką potzebę i trochę czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się