Leah Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Nie wiem czy dobry temat i tagi, ale mam sprawę. Jest kilka powtarzających się emotek, nie jest to jakiś wielki błąd, ale jakby się adminom nudziło to mogą naprawić. Chodzi mi o: - fluttercry i flutterbad - twilight4 i twilight8 - rarityawesome i fabulous - pinkiep i pinke_tongue - pinkie2 i pinkieawesome - eww i lyra4 Dziękuję za uwagę. I pamiętajcie: Leah czuwa nad forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) Pamięć może mam nie najlepszą, ale pewien jestem, że temat takowy był już poruszany... W moim mniemaniu to wcale problemem żadnym nie jest. Co więcej uważam, że to nawet fajna sprawa, bowiem jednym będzie łatwiej zapamiętaj "lyra4", a innym "eww". Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez ChrisEggII Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 (edytowany) Popieram, niektórym trudne nazwy łatwiej zapamiętać pod inną np. łatwiej zapamiętać Pinkiep niż jakieś Pinkie_ coś tam Ps. Emotikonki twilight 4 i twilight 8 to nie te same, bo jedna się rumieni , a druga nie i ma uśmiechniętą mordę, a druga podejrzaną. Edytowano Kwiecień 11, 2014 przez Ferejli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Kwiecień 11, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Dobra. Temat do wywalenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts