Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 -Co sprawiło, że zaczęłaś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Ale wiesz że Warmen to on, prawda? Więc jeśli już to zacząłeś. Ups, mój błąd, przepraszam najmocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Och... Nikt nigdy nie napisał do mnie myśląc, że jestem kobietą... nie wiem jak zareagować *rumieni się* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Warmen ożył! OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG (...) [Tutaj miał się znajdować jakiś tam powitalny bełkot, ale autorce posta nie chciało się go pisać] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Doceniam chęci i to euforyczne liek-RD "OMGOMGOMGOMG" :3Mi też by się nie chciało pisać xP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Ależ dziękuję~ *Ogląda kawałek mozzarelli jaki ma na widelcu* Teraz pytanie, a raczej pytania jakie chcę zadać: 1. Za co miałeś bana. 2. Będzie kontynuacja "Forume Awurdz"? PROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSZZZZZZZZZZZZZZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ (...) Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez Lisica-chan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 1. Za to, że chciałem go mieć, by odpocząć tyle ile trzeba, a nie tyle ile mi/innym wydawało się że trzeba xD Po prostu go chciałem. 2. Pewnie, że będzie. W swoje urodziny zrobię drugą, większą i lepszą edycję Zaraz dam temat w offtepie, coby przez te mniej więcej 2 miesiące ludzie mogli dograć sobie co i jak, i zaproponować mi jakieś kategorie, bo starych nie pamiętam a nowe zawsze spoko, także to 100% custom edycja ^^ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 One, Two, Sajback. Dostałeś bana bo chciałeś? Tak odchodzi tylko Warmen. Skoro już tu jestem to zadam takie jedno pytanko. 2#. Dasz do znajomych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 2. Pewnie, że będzie. W swoje urodziny zrobię drugą, większą i lepszą edycję Zaraz dam temat w offtepie, coby przez te mniej więcej 2 miesiące ludzie mogli dograć sobie co i jak, i zaproponować mi jakieś kategorie, bo starych nie pamiętam a nowe zawsze spoko, także to 100% custom edycja ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Dostałeś bana bo chciałeś? Tak odchodzi tylko Warmen. Tak było, co poradzić xD Musiałem mieć pewność że przypadkiem nie wejdę. 2#. Dasz do znajomych? Po co? xD w sumie mogę, ale czasem lubię zobaczyć widok, że nie mam znajomych xD Also, macie: http://mlppolska.pl/watek/9860-forume-awurdz-2-wst%C4%99p-trailer-pre-alfabeta/ Habe fun, meh litteh puwniz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Hej xd jeśli tu wytrzymasz ro gratuluję, na codzień odbija mi głupota więc na mnie uważaj jeszcze raz hej. Życze ci milego pobytu na forum :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Życze ci milego pobytu na forum :* On już tu był, ale zginął śmiercią tragiczną, wskrzesili go Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snajper202 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Witam. Mam nadzieje,że spodoba ci się na naszym forum Kilka pytań: 1. Jak długo będziesz z nami na forum? 2. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 3. Ulubiony kucyk w tle? 4. Ulubiony antagonista? 5. Twilight jako alicorn czy unicorn? 6. Lubisz oglądać filmy? 7. Twój ulubiony sezon MLP? 8. Masz kucykową kolekcję? 9. Jaka jest twoja ulubiona gra? Bądź z nami jak najdłużej na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Jak na razie całkiem mi się podoba na waszym forum ^^ 1. Póki będę miał nadzieję że mogę coś tu zrobić ^^ 2. Nie mam xD 3. Rarity 4. Discohd 5. Unicorn. 6. Lubię 7. S1>S2>(prawdopodobnie)S4>G-1-3>S3 8. Nie, ale mam figurki z Touhou :3 9. Za mało ostatnio gram, żeby to powiedzieć. Lubię WoT'a, SC2 i FNV. Będę z wami jak najdłużej na forum *jakaś fajna miła i wesoła emotka, ale pozapominałem wszystkie usableh* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się