Wilczuu Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Hej, a więc pytanie jest takie , Jaką muzyka fandomową lubisz Najbardziej? Tematu do tej pory nie widzialem , a zakladam go w tym dziale bo widzialem kilka tematow ogolnie o fandomie wiec sie pewnie nada i to. Moje ulubione jest to , to i to Link do komentarza
Bester Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Wydaje mi się, że dział Vinyl i Octavii będzie odpowiedniejszy na taką dyskusję: http://mlppolska.pl/dzial/117-k%C4%85cik-muzyczny-vinyl-i-octavii/ Zapoznaj się z obowiązującym tam regulaminem i umieść odpowiedni wątek. Chyba, że użytkownicy wolą dyskutować i wymieniać się utworami tutaj. Temat pasuje i do tego działu. Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez Draques Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 [Post może zawierać lokowanie wątku] Zgadzam się z postem powyżej. Zapraszam do Kącika Muzycznego Vinyl i Octavii. Jako Opiekun mogę Ci powiedzieć, że znajdziesz tam muzykę fandomową a także jej remixy. [Post zawierał lokowanie wątku] Link do komentarza
Wilczuu Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 W sumie to pasuje i tu i tu wiec tam poszperam a ten zostawie Link do komentarza
Bester Napisano Kwiecień 16, 2014 Share Napisano Kwiecień 16, 2014 Nie ma sensu, żeby na forum były dwa takie same tematy. Załóż podobny wątek tam, zgodny z regulaminem działu. Ten idzie do archiwum. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts