Shun Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 (edytowany) Witajcie Nazywam się Shun i jestem tu nowy My Little Pony Friendship is Magic oglądam już prawie 2 lata, ale dopiero dziś obudził się we mnie prawdziwy Brony(bo dotychczas byłem takim geekiem trochę). Mam 16 lat jak coś. Zainteresowania: Kolekcjonerstwo(figurki LEGO, karty, Beyblade), Karcianki TCG i Gry Komputerowe oraz Muzyka(muzyka filmowa, Iron Maiden, Depeche Mode, Moby) Czasem czytam Brohoofa Chcę zacząć zbierać figurki(aktualnie mam tylko Doctora Whooves'a) i dalej nie wiem co kupować Moje ulubione postacie to: 6 Elementów Harmonii, Doctor Whooves(Hooves), Zecora, Princess Luna, Big Macintosh, Trixie Więc jeszcze raz Witam Edytowano Kwiecień 21, 2014 przez Shun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 No witanko. A czo ty huopcze kolekczionujeż? Czego słuchasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Już dodałem, po edycji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Witaj na forum. Lubisz rysie? A kapibary? Masz zwierzątko? Co sądzisz o cyrkach i klaunach? ;-; Lubisz Octavię? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Hello, witaj w drużynie. W jakie gry komputerowe grywasz? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Kwiecień 21, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Ano różne, League of Legends z tych multiplayer Heroes III , Diablo, Assasins Creed, Dishonored A ostatnio przeszedłem South Park: Kijek Prawdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Hejka miło że do fandomu dołączają nowe osoby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter2224 Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Hej miło mi cię poznać. Witaj na naszym forum niech cię otacza magia Przyjaźni. Witamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Hejka fajnie , że tu dołączyłeś. Życzę Ci miłego pobytu.na tym forum :* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/ fanfic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Witaj nowy użytkowniku. Chwała Queen Paint i reszcie LupisVulpes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shun Napisano Kwiecień 23, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2014 (edytowany) Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? -Ulubiona gra: Heroes: Might & Magic III -Czasem są śmieszne -Władca Pierścieni: Wyprawa -Trochę kolega i się wciągnąłem Witaj na forum. Lubisz rysie? A kapibary? Masz zwierzątko? Co sądzisz o cyrkach i klaunach? ;-; Lubisz Octavię? Baw się dobrze. 1. Są spoko 2. Po wygooglowaniu stwierdzam, że chyba nie 3. Nie mam 4. Nie przepadam za cyrkami a co za tym idzie klaunów też nie lubię 5. Octavię jako epizodyczna postać tak, ale wolę Vinyl Scratch Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/ fanfic? -Tak -Król Sombra -Luna -Jednorożca -Zaczynam dopiero i staram się coś zrobić Edytowano Kwiecień 23, 2014 przez Shun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poozel TToD Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Witaj, cześć i siemaneczko 1. Lubisz imprezować? 2. Jaki jest Twój ulubiony film? 3. Lubisz króliki? 4. Czytasz fanfiki? Jeśli tak, to jakie? 5. Ulubiony artysta fandomowy? 6. Lubisz Twilight Sparkle? 7. I najważniejsze: zjeść Twoją duszę? Miłego pobytu na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 23, 2014 Share Napisano Kwiecień 23, 2014 Radzę Ci te dwie odpowiedzi złączyć w jedną. Żeby pisać pod własnym postem, muszą minąć conajmniej 24 godziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się