Poozel TToD Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Siemaneczko Jestem Poozel TToD i po wstąpieniu do Rainbow Factory Project zacząłem bawić się w lektora... Moim zdaniem idzie mi dość dobrze, chociaż nie mnie to oceniać Dobra... Bez zbędnego gadania daję tu link do swojego kanału, więc oceniajcie proszę w komentarzach (nieważne czy tu, czy na YT, I'll find it). Enjoy Kanał na YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC535dmNMt4GWya9N7KijHrQ/feed?view_as=public 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 (edytowany) Nie jestem może znawcą, ale wydaje mi się że lektor jak na ''amatorski'' wydaje się zbyt profesjonalny. Tak aby nie było nie dociągnięć, super robota. Edytowano Kwiecień 22, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 No całkiem całkiem! Styl trochę przypomina mi miśka...ale kit z tym, idzie ci dobrze pracuj dalej i moc z tobą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariusz391 Napisano Kwiecień 22, 2014 Share Napisano Kwiecień 22, 2014 Masz bardzo wyraźny i bardzo czysty głos, więc wręcz idealny właśnie do zabaw w lektorowanie. Działaj więc dalej i jak poprzednicy życzę powodzenia w rozwijaniu się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się