xRBlitz Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Siema! Jestem Bartek, ale wole jak się do mnie zwraca Blitz.. (tak jest bardziej cool...). MLP oglądam od niedawna (2 miesiące chyba) i strasznie mnie to wciągnęło Interesuje się Deskorolką, BMX, parkourem, piłką nożną, bieganiem, koszykówką... ogólnie wszystkim co jest super i nie nudzi. Rysuje też trochę i próbuje swoich sił w grafice komputerowej Na razie tyle mi przyszło do głowy.. Brohoof wszystkim!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Stawianie więcej wykrzykników niż normalny człowiek też można dopisać do Twoich zainteresowań... Poza tym - witaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Siemka Jeśli chcesz być bardziej "kul" to zmień sobie tytuł "źrebaczek" W jakim programie rysujesz ? Ulubiony kolor ? Ulubiona postać ? Czytałeś fanfic ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Witaj. Podoba ci się mój avatar i sygnaturka ? Lubisz króliczki, wilki i szopy pracze? Pozdro na nowym forumie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xRBlitz Napisano Kwiecień 28, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Siemka Jeśli chcesz być bardziej "kul" to zmień sobie tytuł "źrebaczek" W jakim programie rysujesz ? Ulubiony kolor ? Ulubiona postać ? Czytałeś fanfic ? Rysuję w Gimpie i Paincie xD Ulubiony kolor: Czarny, biały i yy.. kolor tęczy? jeśli jest taki. Ulubiona postać: Oczywiście Dashie i Rainbow Blitz.. jeśli się liczy. Nie czytałem. Witaj. Podoba ci się mój avatar i sygnaturka ? Lubisz króliczki, wilki i szopy pracze? Pozdro na nowym forumie! Avatar fajny Sygnaturka? Głowa mnie boli jak na nią patrze.. Wilki, szopy- spoko Króliczki- niet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 ogólnie wszystkim co jest super Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Welcome to the Herd, bro! Nie przejmuj się wilczakiem, potrafi być, jak ty to ująłeś „kul”, jak i reszta. Oczywiście, standardowe pytania - 1. Hug? 2. Które oblicze Luny wolisz? 3. Pierwsze wrażenie o mnie? 4. Lubisz surową chałkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 (edytowany) Nie przejmuj się wilczakiem, potrafi być, jak ty to ująłeś „kul”, jak i reszta. Oczywiście, standardowe pytania - Ej! Co to ma znaczyć?! Chcesz powiedzieć że nie jestem ''kul'' Edytowano Kwiecień 28, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 (edytowany) Ej! Co to ma znaczyć?! Chcesz powiedzieć że nie jestem ''kul'' Ależ mówię że jesteś „kul” wilczaku. Edytowano Kwiecień 28, 2014 przez Timber Dębowa Tarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xRBlitz Napisano Kwiecień 28, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Welcome to the Herd, bro! Nie przejmuj się wilczakiem, potrafi być, jak ty to ująłeś „kul”, jak i reszta. Oczywiście, standardowe pytania - 1. Hug? 2. Które oblicze Luny wolisz? 3. Pierwsze wrażenie o mnie? 4. Lubisz surową chałkę? 1. Hug. 2. Raczej to dobre. 3. Szczerbatek ? 4. Nwm.. nie jadłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 (edytowany) Witaj, witaj, witaj. O zdrowie nie pytaj, tematy czytaj, i baw się dobrze. EDIT: 500 post, wow, tak bardzo spoko. Edytowano Kwiecień 28, 2014 przez Damikkos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Witaj . Kilka pytań: 1.Wiek 2.W jakie gry grywasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jak jest Twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xRBlitz Napisano Kwiecień 28, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Mam 14 lat. ;P Gram troche w LoLa, GTA, BF, COD i TES V Skyrim Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Witaj Lubisz Fluffle Puff? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xRBlitz Napisano Kwiecień 28, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2014 -Lubie Pinkie. -Sombra -Celestia -JednorozcaFluffle Puff? Sorry ale nie znam :\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Siemka Skąd jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xRBlitz Napisano Kwiecień 29, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Okolice Bydgoszczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 (edytowany) Witaj i baw się dobrze Również mam 14 lat i na imię Bartek. Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? (Niech zgadnę, "Daring Do" ?) -Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? Edytowano Kwiecień 29, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xRBlitz Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 -raczej LoL -niezbyt -ogólnie to książek nie czytam... ale jeśli mam wybierać to Hobbit -wszystko zaczęło się od Equestria Girls.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się