Ganz Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Witam, denerwuje mnie brak możliwości przeglądania yt czy posłuchania muzyki w lepszej jakości. Zastanawiam się nad zakupem telefonu, a ostatnio w "oko" wpadły mi trzy ciekawe pancerniaki: a) Discovery V5 b) Land Rover A1 c) Hummer H1 Wiem, że ich "osiągi" nie są najlepsze, ale nie gram już tak jak kiedyś w gry Głównie używał bym tego smartfona do słuchania muzyki, internetu, filmów/seriali i oczywiście SMS i dzwonienia Czy ktoś spotkał się z tymi urządzeniami? A może macie jakieś alternatywy? Telefon nie musi wcale być pancerny, lecz nie raz zdarza mi się korzystać z takowego w warunkach ekstremalnych (woda, bagna, lasy, Woodstock) - więc nie chciał bym aby po upadku nadawał się tylko do kosza. Najbardziej skłaniam się do Landa - osiągi lepsze niż Discovery a i dizajn jest też fajny. Boję się jednak jakiegoś oszustwa czy czekania "30 lat" na paczkę, a o telefonach wiadomo mało. Ile bym chciał zapłacić? Cóż... Im mniej tym lepiej, ale sądzę że górna granica to ~450 zł. Propozycje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 (edytowany) Popatrzyłem po tych telefonach. Z tych co podałeś najlepszy jest Land Rover A1, ale jeżeli możesz wydać około 500-550zł to polecam Land Rover A8. Lepsze osiągi od A1 i nowszy system (chociaż pewnie w A1 dałoby radę wymienić system). Im lepsze osiągi tym szybciej działa i internet i filmy. Edytowano Kwiecień 29, 2014 przez Mitnick z Bogdańca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Kwiecień 29, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Hmm... Nie widy takowego na allegro... A zastanawia mnie jeszcze brak tych telefonów na mgsm.pl. Zawsze korzystałem z tego serwisu jako pomocy przy wyborze telefonu, ale żadnego z nich nie ma w "katalogu". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 (edytowany) Zależy ile konkretnie chcesz na smartfona wydać, jeżeli interesuje cię cena do 600 zł to polecam niebrandowaną xperię M na allegro powinna być w granicach 550-600 zł za nową. Edytowano Kwiecień 30, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts