Black Dahlia Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Ktoś się wybiera? Jestem nastawiona super-duper pozytywnie Konwent trwa 9-11 maja, wszelkie info znajdziecie tutaj: http://uherkon.wordpress.com/ grupa na fb: https://www.facebook.com/events/651921081528911/?ref=notif¬if_t=plan_user_invited i druga: https://www.facebook.com/uherkon?fref=ts Odbywa się w Chełmie: bliziutko Lublina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Jak w Chełmie to może... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Chełm? Fajnie, mam niedaleko. ^^ Nie wiem tylko czy jest sens jechać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Myślałem, by jechać, bo na Lubelszczyźnie jeszcze stopy nie postawiłem. Gorzej, że na ten weekend mam już plany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Przyjeżdżać koniecznie Jak ktoś mnie znajdzie, to kucyki można razem porysować w games roomie, czy cuś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 Mini ponymeet na konwencie fantastyki? No jeszcze pomyślę... Brzmi zachęcająco, bo fajnie by było w końcu spotkać ludzi z fandomu w realu. Do piątku jeszcze jest chwila czasu, to się zobaczy co z tym będzie. Ewentualnie powiecie jak było w piątek, to może w sobotę przyjadę. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 7, 2014 Share Napisano Maj 7, 2014 (edytowany) Chełm lubelski? A myślałem że tylko ja jestem z Chełma. Proste że będę zaraz po maturze z polaka wpadnę. Edytowano Maj 8, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Nie jestem pewna kiedy dostanę telefon, ale gdyby ktoś chciał się spotkać, łapać: 517-480-523 Będę dostępna od piątku 18:00. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Ja będę gdzieś po 15-16 tej. Jak by ktoś chciał mój nr pisać na priv. Ale uważam że fajnie by było zgadać się i umówić na dany dzień wybrać się na Uhercon a potem ewentualne pochodzić po Chełmie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Ehhh.... odpadam. Airsoft wzywa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Buuuu! Olej Airsoft, my tu historię tworzymy +w razie czego dzwonić konkretnie do mnie, będę tam jako wolontariusz, więc czasami nie będę w stanie przyjść na wezwanie, ale zawsze można się jakoś konkretnie umówić Sobota cała, niedziela do końca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) Właśnie , w sumie w lubelskim nic się nie dzieje ,a tak by było można to uznać za coś w rodzaju meetu . Aż sam sobie się dziwie mieszkałem w Chełmie , w którym skończyłem technikum a nie słyszałem o tym. Mam pytanie wjazd jest za free? Edytowano Maj 8, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Info masz na stronie. 15zł za cały konwent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 Ok, na 99% przyjadę do was w sobotę, jakbym się zgubiła to będę dzwonić hah xD. Nie opłaca mi się w piątek przyjeżdżać, bo to się zaczyna o 16, a o 18 mam ostatniego busa, więc wiecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Luzik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 (edytowany) bo to się zaczyna o 16, a o 18 mam ostatniego busa, więc wiecie. Bez kitu ja mam podobnie. A jak to jest z tą opłatą, będzie ktoś przy wejściu, płace za dany dzień i dostaje akredytacje? No cóż to sobota? Będę na 100%. Edytowano Maj 8, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 A jak to jest z tą opłatą, będzie ktoś przy wejściu, płace za dany dzień i dostaje akredytacje? Dokładnie. Płacisz tylko raz, przy wejściu pierwszym i biegasz z wejściówką. Wy mi tu o autobusach nie mówcie Ja spod Łodzi do was trafię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 To fajnie masz heh , ja się zastanawiam jak trafię na MLK . Albo stopem bez blablacar albo pociągiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 8, 2014 Autor Share Napisano Maj 8, 2014 Dobra, teraz znam godziny. Nie będę dostępna od 22:00 - 2:00 oraz od 10:00 - 14:00. Czasem myknę na jakąś prelkę, czy cuś, konkurs Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiscorsBass Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 Hmm... w sumie jakbym miał wpaść na sobotę, to hmm... nie ma bezpośredniego połączenia byłbym tam góra tylko na 4h sam transport to przynajmniej 130zł Więc... nnnnope, nie tym razem ;P może jak będę bogatszy xP ale numer sobie zapiszę, nóż się przyda~ Zwłaszcza, że planuję się wybrać w tamte okolice~ jeszcze w tym roku, Lublin, Biała Podlaska itp. x) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 9, 2014 Share Napisano Maj 9, 2014 (edytowany) Ja będę o 13- 14- tej . 12:30 mam busa w Chełmie powinienem być o 13:15 i zanim się doczłapie z PKS-u do tego bloklandu to z 20 min będzie.. Edytowano Maj 10, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 że też dowiaduję się o takowym dzień przed... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToffiLove Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Jednak żałuję, ale nie dam rady przyjechać . Mam nadzieję, że następnym razem się uda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Dahlia Napisano Maj 12, 2014 Autor Share Napisano Maj 12, 2014 Ja ogólnie nie mieszkam na Lubelszczyźnie Jestem z okolic Łodzi. W Lublinie pojawię się znów już na Falkonie. https://www.google.pl/search?q=falkon+2014&rlz=1C1MSIM_enPL552PL552&oq=falkon+2014&aqs=chrome..69i57j0l5.5032j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8 No i co mogę dodać? Było meeegaaa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 12, 2014 Share Napisano Maj 12, 2014 Potwierdzam. Byłem na 2 dniach i nie żałuje. Szkoda tylko że nie nocowałem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się