Wężyk Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Więc... Jakieś 3 tygodnie temu za namową kolegi zacząłem rysować coś kucopodobnego.... Średnio mi to wychodziło i po kilku zmaganiach z ołówkiem oraz kartką przerzuciłem się na Humanizację. Szkic był niestety rysowany na kolanie i do tego długopisem na wykładzie z fizyki. Proszę o wstępne uwagi na temat tego co mam zmienić. To jest mój pierwszy człekopodobny rysunek: photo upload Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Czy mógłbyś to poprawić gdyż twoim obrazkiem jest 6? (nie usuwać tego posta napiszę jakąś sugestywną opinię i zedytuje go) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 "Kucopodobnego" - jak Discord. Czekamy ... ;d (adnotacja jak u Grilla) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wężyk Napisano Czerwiec 21, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Najmocniej przepraszam za błąd i zaraz postaram się to naprawić. Nienawidzę wstawiać zdjęć z komurki Edit@ Poprawione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Tak, tak, tak - rysuj dalej, świetny po prostu Discord... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrashCloud Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Wężyku... My się znamy... osobiście i szczerze powiem o twoim rysunku... Dobrze ćwicz dalej! Ja jestem beztalenciem ale... ty masz talent... ćwicz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Czerwiec 21, 2012 Share Napisano Czerwiec 21, 2012 Tak, tak i jeszcze raz tak. Czekamy na więcej dzieł :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wężyk Napisano Czerwiec 22, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Możliwe, że w niedzielę pojawi się nowy bazgrołek. Aktualnie uczę się rysować oczy smoka i to może opóźnić prace nad kolejnym artem. Ps.: Czy zgadzacie się bym wrzucił trochę nie dotyczących tematu obrazów? Chcę koledze udowodnić, że jego arty są świetne. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 A co tam - wrzucaj ile się da Humanizacja Discorda wymiata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Jeżeli przy humanizacji kierowałeś się własnym konkretnym stylem ..TO SZACUN! Kontynuuj koniecznie dalej swoje rysowanie ..bo widać ,ze ciekawa persona się tutaj kreuje ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wężyk Napisano Czerwiec 24, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Dziękuję za wasze komentarze. To dla mnie wielka motywacja! Niestety dziś Bazgrołka nie będzie, ale nie z powodu nauki rysowania. Tłumacze już łącznie siedem FF'ów na raz i nie wyrabiam się w określonym terminie. Ponadto prosił bym także o komentarze dot. tego co mam zmienić w moim stylu lub w rysowaniu. Jeżeli przy humanizacji kierowałeś się własnym konkretnym stylem ..TO SZACUN! Ten styl to pomieszanie własnego pomysłu ze stylem koleżanki. To ona wpadła na rysowanie takich oczu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metalshy Napisano Czerwiec 24, 2012 Share Napisano Czerwiec 24, 2012 Akurat wydaje mi się że pinkie nie miałaby nic przeciwko czipsom w czekoladzie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wężyk Napisano Czerwiec 25, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2012 Niestety bazgrołek pochodzi z wykładu fizycznego. Nie miałem innych przyborów przy sobie. Nie bez powodu nazwałem to "bazgrołkiem"... A jeśli już o artach to zdradzę pewne szczegóły. Tworzenie trwa tak długo, ponieważ, jak napisałem nie umiem rysować kuców... Następnym rysunkiem ma być Discord pociągający za sznurki laleczek Luny i Celestii rozchodzących się w dwie różne strony. Dzięki za uwagę a teraz idę wypić szklankę z kakałka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 W biedronce sprzedają szklanki w proszku ,promocja do konca miesiąca ,może się na nią załapiesz ? mm ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts