Mordecz Napisano Październik 14, 2014 Autor Share Napisano Październik 14, 2014 Aktualizacja! 13. Tunele - GoogleDocs (~1250 słów) 10. Skarby WonderNetu - YouTube (~8:00) Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Październik 17, 2014 Autor Share Napisano Październik 17, 2014 Kolejne nagranie 11. Pieski los - YouTube (~8:00) Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Październik 20, 2014 Autor Share Napisano Październik 20, 2014 Kolejne nagranie jest gotowe (jeszcze trochę i wrócę do poprzedniego toku aktualizacji) 12. Leśny jeździec - YouTube (~12:00) Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Październik 24, 2014 Autor Share Napisano Październik 24, 2014 Ostatnie zaległe nagranie jest już gotowe 13. Tunele - YouTube (~10:30) Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Listopad 15, 2014 Autor Share Napisano Listopad 15, 2014 Aktualizacja! 14. Kolegium - GoogleDocs (~800 słów) Ponadto zawiadamiam, iż opowiadanie zostaje zawieszone na czas nieokreślony. Nie ma powodu do obaw - i tak mało kto się nim interesował, więc ta łamiąca wiadomość nikogo nie poruszy. Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Listopad 17, 2014 Share Napisano Listopad 17, 2014 Śmiechłam przy procesie. Owczarek w rajtuzach i chart wygrały Internety. Całkiem zabawny odcinek, choć krótki. Wady? Liczne powtórzenia, niektóre zdania nieco zgrzytały. To miłe z Twojej strony, że nazywasz mnie nikim . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Marzec 31, 2015 Autor Share Napisano Marzec 31, 2015 Ostatnio napisałem dwie historie poboczne, nawiązujące do świata Mazzera. Jedną z nich mogę opublikować, za to na publikację drugiej musicie sporo poczekać. Poniżej zostawiam zwycięzcę czternastego Konkursu Literackiego. Roztargnienie (~800 słów) Pozdrawiam 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Kwiecień 24, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2015 (edytowany) I kolejna historia poboczna, tym razem lepiej umiejscowiona z właściwą narracją. Teoretycznie czas akcji rozgrywałby się pomiędzy piątym a szóstym rozdziałem opowiadania... gdybym tylko miał siły, żeby je kontynuować ;_; Piknik (~1000 słów) Pozdrawiam Edytowano Kwiecień 24, 2015 przez Mordecz 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.., Napisano Wrzesień 1, 2015 Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Tutaj napiszę, że czekam na wznowienie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 1, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 1, 2015 Aktualizacja i odświeżenie części tekstów. Dodałem również nowy fragment do wcześniej przerwanej części oraz dodałem pracę konkursową, która fabularnie wychodzi trochę w przyszłość. Nie oznacza to jednak, że można mówić o wznowieniu fanfika. Powiedzmy, że raczej z doskoku postanowiłem o sobie przypomnieć. Sługa prawie idealny - GoogleDocs (~1100 słów) Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.., Napisano Grudzień 4, 2015 Share Napisano Grudzień 4, 2015 (edytowany) Jeest, wreszcie aktualizacja. Dziękuję bardzo, jakby co, to jestem mocno zadowolony. Edytowano Grudzień 4, 2015 przez IdonTknowq Pomyłka 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Grudzień 11, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 11, 2015 Nie spodziewałem się, że spotkam się z tak żywą odpowiedzią ^^ Czasem to miłe zaskoczenie. Kolejny fragment jest już gotowy. Wciąż nieznany jest termin kontynuacji. Może w trakcie świąt coś napiszę, zobaczymy. Pies dyrektor - GoogleDocs (~1050 słów) Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordecz Napisano Sierpień 28, 2021 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2021 Chwyciłem za łopatę tylko w jednym konkretnym celu - żeby pozorować, że opowiadanie można uznać za zakończone. Tak naprawdę to nie, ale będę udawać, że jest inaczej. Ponieważ brakuje mi chęci do dalszego pisania czegokolwiek, zebrałem się, aby w końcu dokończyć zarys fabularny tej historii. Może zainteresuje to kogoś, kto chciałby mimo wszystko dowiedzieć się, jak cała ta historia miała się potoczyć. Spis ma mały minus - otóż streszcza fabułę tekstów, które nie zostały opublikowane, więc znajomość wcześniejszych treści może być potrzebna. https://docs.google.com/document/d/14NWa2mkV4YGObcRLwhGjS0Bot_ejV4O3SaQl0GBpSb8/edit?usp=sharing (~5000 słów) Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się