Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Dzisiaj jak co dzień odblokowałem telefon. Chciałem wprowadzić wzór, ale przez 3 minuty ekran nie reagował, nawet nie gasł. Wyłączyłem go i gdy chciałem włączyć wibracje działały ale ekran już nie. Macie pomysł jak to naprawić i jaka może być przyczyna? Szukam też jakiegoś dotykowego telefonu za 150 zł (wiem, absurd). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Dozbieraj jeszcze 100 zł i kup sobie Nokię N8. Telefon zaje.........sty. Obudowa metalowa, skręcana jak spadnie się nie rozlatuje. Mój spadł już wiele razy na płytki z wysokości ponad metra a nie jeden raz się od podłogi odbijał i nic wiele mu nie jest poza nie działającym dotykiem w trzech miejscach ale zmienię go jak będzie mi się chciało. Siostra kumpla kupiła sobie N8 bez simlocka na alledrogo za 260 w ładnym stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Co do zepsucia: czy ekran miał styczność z wodą? Recovery menu działa? Telefon za 150? Trudno będzie. Jesli chodzi o wytrzymałość kolega wyżej dobrze mówi, ale jeśli interesuje cie wydajność zbierz trochę więcej i kup htc one s / sv Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Jednak zamiast zbierać kasę poczekam miesiąc albo dwa, skończy się umowa to wezmę następny. Niestety ekran miał styczność z wodą ale uprzednio przed jakimkolwiek użyciem wyjąłem baterię i wysuszyłem telefon na grzejniku przez noc (w ryżu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) Samsung Galaxy 551 klawiatura qwerty fizyczna + android . Mi też spadł nie raz na asfalt ,płytki i schody w szkole i nic. Pancerny telefon a można go dostać w cenie ok 100zł. Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Co wy telefonami rzucacie czy co? Kup sobie Nokie 3310 - zostanie tobie 99zł i masz jeszcze cegłę o wszechstronnych zastosowaniach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Nie zawsze rzucam ale czasem trzeba czymś orzecha rozbić lub puknąć w coś lub kogoś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Nokie 3310 to mam w domu. Jak nie mam akurat młotka pod ręką to ta zawsze w kieszeni siedzi, ale do dzwonienia się nie nadaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts