Mela Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Cytując zaproszenie z facebooka: Fandom, który przed długi czas nie istniał lub istniał w formie karłowatej ma zaszczyt zaprosić na pierwszy oficjalny ponymeet. Gwarantujemy świetną zabawę, solidne towarzystwo i kompletny brak doświadczenia organizatorów, co sprawi, że będziecie mogli się poczuć jak na pierwszych ponymeetach w początkach fandomu.Brohoof! /) https://www.facebook.com/events/264285787094689/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular W każdym razie zapraszamy serdecznie! Kalisz 28 czerwca 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 2, 2014 Share Napisano Czerwiec 2, 2014 Bardzo chciałbym wpaść ze Skradaczem. Nie wiem jeszcze, czy nam się uda... ale zobaczymy, co da się zrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mela Napisano Czerwiec 3, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Właśnie widziałem zainteresowanie tematem ze strony fandomu Trzech Miast. Szczerze mówiąc to spodziewałem się większego odzewu ze stron Poznań/Wrocław/Łódź, ale po grupie, która robiła nawet inwazję na Rzeszów można spodziewać się wszystkiego. Stamtąd to już wyprawa, organizacja transportu, najprawdopodobniej bazy noclegowej. W razie czego służę pomocą/informacją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Nie wiem, co Wam udało się ustalić ze Skradaczem, więc sorry, jeśli zdubluję kwestię. Jeśli Wy załatwicie bazę noclegową (np. podłoga u jakiegoś broniacza), to rozwiązuje to nam 50% problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 (edytowany) Ja mam (nie)daleko ale i tak nie przyjadę bo nie mam jak https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=470455679754059&id=469334083199552 Edytowano Czerwiec 3, 2014 przez TheCoRes Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Zauważyłem, że mam zarąbisty dojazd pociągowy z mojej wiochy mojego miasta do Kalisza. Jeśli nic mi nie wypadnie, to może wpadnę, bo jestem ciekawy, a w Kaliszu jeszcze w życiu nie byłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Zauważyłem, że mam zarąbisty dojazd pociągowy z mojej wiochy mojego miasta do Kalisza. Jeśli nic mi nie wypadnie, to może wpadnę, bo jestem ciekawy, a w Kaliszu jeszcze w życiu nie byłem Sieradzz ? Czy zduńska ? Bo tak się pytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 (edytowany) Sieradzz ? Czy zduńska ? Bo tak się pytam Wystarczy wejść w mój profil, a wątpliwości zostaną rozwiane. Zgierz ;p Edytowano Czerwiec 3, 2014 przez Imesh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Ja mam właśnie blisko, ale dojazd kijowy :/. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Czerwiec 3, 2014 Share Napisano Czerwiec 3, 2014 Pragnę zauważyć że organizator jest rudy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mela Napisano Czerwiec 5, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Co do noclegu, dzisiaj rozmawiałem z kolegą, co prawda niezrzeszony, ale przychylnie nastawiony do fandomu. Ma wolne mieszkanie, w którym będzie można zorganizować nocleg. Raczej będzie w tym czasie z nami w Kaliszu, ale jeśli nie to jeszcze się będzie kombinować. W każdym razie miejscówka już jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Super! Tribrony rezerwuje! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Czerwiec 11, 2014 Share Napisano Czerwiec 11, 2014 Pilnie proszę o odpowiedź na PW! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się