Nishi Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 (edytowany) Ok kuce, sprawa jest prosta. Czy ktoś z was ma zamiar pojawić się na konwencie mangowym Animatsuri 2014. Będzie on w dniach 11-13 lipca. Jeśli będzie nas więcej, to możemy sobie mini meeta tam zrobić czy coś w tym rodzaju. Pomysł chyba nie jest zły, czyż nie? Będę edytował tego posta jak tylko ktoś napisze, że jedzie :3 Sposób na rozpoznanie się w tłumie jakoś się jeszcze wymyśli. Znaczy się, jak zobaczycie kogoś z flagą NLR to zapewne ja będę Osoby które będą: 1. Nishi 2. Ukeź Osoby, które nie są pewne: 1. Aglet 2. Littlepip Edytowano Lipiec 3, 2014 przez Nishi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 18, 2014 Share Napisano Czerwiec 18, 2014 Ja na Animatsuri będę na pewno, także ten ^^ Ale to jest 11-13 lipca, błąd w dacie, tak tylko uwagę zwracam.Co do meeta, mi pasuje chyba się tam jakoś spotkać~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 19, 2014 Share Napisano Czerwiec 19, 2014 Mam zamiar pojawić się... no ale na chwilę obecną jedynie mam zamiar, bo nie wiem czy pojadę. A nawet jeżeli pojadę to znając życie skończy się tak, że będę się szlajać z moją koleżanką i jej znajomymi. ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 23, 2014 Share Napisano Czerwiec 23, 2014 W któryś z dni być może się pojawię. Jakby co będę miał jakiś kucykowy akcent. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angel99percent Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Stoisko 99%Angel CUSTOMS pojawi się na Animatsuri Ręcznie grawerowane szklanki, pluszaki, customowe figurki, naszywki Istnieje możliwość zamówienia z odbiorem na meecie lub jeśli kogoś nie będzie to oczywiście wysyłka także wchodzi w grę Wszelkie prace można zobaczyć na www.angel99percent.deviantart.com Serdecznie ZAPRASZAM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Kto i kiedy będzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angel99percent Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Ja mam zamiar być całe trzy dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Ok to tak: -Ja będę całe 3 dni (I od jakiejś 7 rano w piątek będę już stał w kolejce xD) -Angel będzie również 3 dni -Z Aglet pisałem, i jej nie będzie niestety ;-; -Littlepip, nie wiem kiedy ty będziesz -Jeszcze tak z poza listy, ale potwierdzone info, Uczu będzie w sobotę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Ukeź będzie przez całe 3 dni. Rozpoznacie mnie hmm... Prawdopodobnie w piątek i pół soboty będę w cosplayu Kentina ze Słodkiego Flirtu (szukać spodni moro, krótka brązowa peruka, biała koszula), drugie pół soboty i niedziela jako Izaya (choć Izayi ma być kilka więc uprzedzam, czarna krótka peruka, czarna bluza z jasnym futerkiem). Będę w piątek, ale nie wiem o której, bo jadę na stopa XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Piątek albo sobota. Prawdopodobnie wezmę coś kucykowego ze sobą, więc jakoś poznacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Ja się boję do obcych ludzi podchodzić, więc nawet jak poznam nie wiem, czy zagadam, ale może też coś kucowego wezmę ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Po kucyku to na pewno poznam kto jest w temacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Ok, tak że flagę będę na plecach raczej nosił (targanie kija przez pół kraju nie wydawało się najlepszym pomysłem xD). Dla przypomnienia flaga wygląda tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Być może wezmę, którąś z tych ślicznotek: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 A w tym roku się ktoś wybiera może na Animatsa? Może tym razem na kogoś trafię, huh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 9, 2015 Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Ukeź, ja się wybieram. I najpewniej będę samotna, chlip chlip , więc chętnie się do kogoś przyłączę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 16, 2015 Share Napisano Czerwiec 16, 2015 Kyoko, wiesz mnie w sumie w końcu osoba, z którą miałem się włóczyć cały kon zostawiła i poważnie rozważałem, żeby nie jechać </3 Ale jednak pojadę, więc w razie czego, zawsze trochę można razem posiedzieć, o! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się