Thalione Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Witajcie. Będę publikować tutaj swoją twórczość ;-; I czekać na wszelakie opinie oraz krytyki. Chyba tyle... Zapraszam do oglądania ^^' Praca numer jeden, randomowe OC; kwiecień 2014 Tutaj przedstawiam Państwu Lyrę Heartstrings, praca również z kwietnia. Dla odmiany łapcie teraz oczko na A3, wzorowane, samą pracę skończyłam gdzieś dwa tygodnie temu :3 (To żółte coś na rogach to taśma, zapomniałam ją odkleić ._.) Dziękuję za tę odrobinę uwagi i proszę o opinie ;w; 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Bardzo ładne kucyki i przepiękne oczko. Pewnie sie namęczyłaś nad rysowaniem tego oka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Czerwiec 25, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2014 Bardzo ładne kucyki i przepiękne oczko. Pewnie sie namęczyłaś nad rysowaniem tego oka. Bardzo dziękuję! :'D Narysowanie go zajęło mi blisko osiem godzin, ale tego nie odczułam, miałam wtedy jeden z bardzo rzadkich przypływów weny i motywacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) Bardzo fajne żyrafy kucyki Nie zwracaj na to uwagi to tylko taki żart, bardzo ładne rysukni, a szkic oka powala na kolana. Edytowano Czerwiec 25, 2014 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Czerwiec 25, 2014 Share Napisano Czerwiec 25, 2014 (edytowany) Bardzo ładne kucyki. Boli mnie tylko ta grzywa u Lyry. Ale nie martw się, to tylko moja fobia żeby grzywy były jak najbardziej kanoniczne. Chodzi mi o białe pasemko w jej grzywie, które w serialu nie jest w środku grzywy tylko na boku. Edytowano Czerwiec 25, 2014 przez Alciapl v2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalione Napisano Czerwiec 26, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Kolejny rysunek Znowu nie-kucyk. Aktualnie rysuję także poniacza na komputerze. Ściągnęłam SAI'a i próbuj go rozpracować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 staraj się posługiwac bardziej plamą, mniej kreską. Doda to np ptaszkowi więcej lekkości, będzie mniej sztywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Październik 19, 2014 Share Napisano Październik 19, 2014 Temat archiwizuję. W razie chęci reaktywacji prośbę proszę kierować do mnie na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts