Violett Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 (edytowany) Wiem, że temat może się wydawać nieco zbędny, ale trudno (: Hasbro na facebooku pokazało figurkę na tegoroczny Comic Con 2014, który będzie w San Diego. Jest to Mane-iac, którą będzie można również dostać jako lalka. O dziwo, do kucyka dali jej odważnego bohatera, Hum Druma aka Spika. (Czy tylko ja dostrzegam, że jest chyba pluszakiem?) Mnie osobiście średnio mi się podoba, jedynie co do lalki, fajna jest kiecka. A jakie jest wasze zdanie na ten temat? Link do zdjęcia: https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/1524736_894928270524611_5122021787650882850_n.png Edytowano Czerwiec 26, 2014 przez Violett Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Figurka faktycznie taka sobie (wyobrażałam ją sobie w jakiejś dynamicznej pozycji, no ale to Hasbro, nie Japonia...), ale lalka jest ZARĄBISTA, chciałabym ją mieć! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Lalak jest o wiele lepsza od figurki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 26, 2014 Share Napisano Czerwiec 26, 2014 Może ktoś ją wystawi na eBayu (lalkę), tak jak Derpy z jakiegoś innego konwentu... Byłabym w stanie dać za nią zdecydowanie więcej, niż za zwykłą EqG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Mam być szczera? Uważam, że lalka jak i figurka jest paskudna, a dobór postaci....uh mogli naprawdę wybrać kogoś lepszego niż antagonistę najgorszego odcinka IV sezonu. Sukienka na lalce.....bałagan, bałagan, bałagan wygląda jak jakaś suknia balowa z zabawki z chińskiego marketu i nawet dobór moich dwóch najulubieńszych kolorów mnie nie przekonuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Mnie się ta figurka bardzo podoba, gdyż lubię Mane-iac, ale jakoś za mało tej grzywy ma... Co do lalki - co tam robią fioletowe pasemka? I tak każda lalka z EG musi być przesłodzona, wyidelizowana i taka... no wiecie xD No bo spójrzcie tylko na tę lalkę, Celestii i Zecory. Tylko co ten Humdrum... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 I tak każda lalka z EG musi być przesłodzona, wyidelizowana i taka... no wiecie xD To są zabawki dla dziewczynek, to jakie mają być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 No ale one wyglądajką jak dzi*ki, że tak powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 No ale one wyglądajką jak dzi*ki, że tak powiem. Głodnemu chleb na myśli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Głodny głodnemu wypomina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Głodny głodnemu wypomina. Ja akurat nigdy nie ukrywałam tego, żem zboczona. A tak serio - co trzeba mieć nasrane w głowie, żeby zabawkę dla dzieci uznać za dziwkarską... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 To jak widać, jestem cała nasrana, zwłaszcza, iż jest to zabawka dla dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Mam być szczera? Uważam, że lalka jak i figurka jest paskudna, a dobór postaci....uh mogli naprawdę wybrać kogoś lepszego niż antagonistę najgorszego odcinka IV sezonu. Sukienka na lalce.....bałagan, bałagan, bałagan wygląda jak jakaś suknia balowa z zabawki z chińskiego marketu i nawet dobór moich dwóch najulubieńszych kolorów mnie nie przekonuje. Mam nadzieję, że figurka będzie wyglądać lepiej w rzeczywistości ;/ Bo póki co zarówno lalka, jak i kucyk to tragedia :/ OP już napisała to co mi się cisnęło na usta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts