bobule Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 powiedzmy, że edycje czerwcową mamy za sobą, liczę na to, że w lipcu zdecyduje się z nami zagrać jeszcze kilka osób także, dopisujcie się do listy graczy, a ja obiecuję wam tak w połowie lipca (15-16) poprowadzić to coś, jeśli oczywiście będą chętni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Dopiero w lipcu? Myślałem że coś w ten weekend pogramy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 ee tak długo czemu nie wcześniej?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 ino ja w niedzielę, wyjeżdżam, a w sobotę pewnie będę we Wrocławiu Saku zapisz się na listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 A gdzie lista graczy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 w dziale? zatytułowana jako "lista graczy Haxball"? panowie wysilcie swoje szare komórki jeśli je posiadacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 No to kilka dni przed moim powrotem z obozu , więc prawdopodobnie będę mógł znów zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Mogę prosić o link? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Czy haxball to jest ta dziwna gra flashowa polegająca na poruszaniu bodajże kołem/kwadratem wbijając piłkę do bramki wroga? Jeżeli tak to muszę zagrać sobie kiedyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 noooo to jest coś tak jakby takiego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 mozna to tak nazwać ale chyba niebedziemy tylko do tego sie ograniczać co bob? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 To co z tą ligą? Rusza coś w tym kierunku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 22, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2012 dobra, czas na reaktywację, kto poza mną i solarisem jest jeszcze chętny by zagrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts