Arjen Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Hej, od jakiegoś czasu mimo zalogowania forum ciągle zmienia mi styl na jasny. Wcześniej nic takiego nie uświadczyłem, a od paru tygodni ciągle mam biały Co można z tym zrobić? Ręczne zmienianie to syzyfowa (chociaż szybka) praca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Pogrzeb w ustawieniach przeglądarki może, a na każdej tak masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 (edytowany) Tyczy się mnie to samo, styl z automatu wywala się na jasny. Dzieje się tak na każdej przeglądarce: Firefox, Chrome, urgh odpaliłem Explorera! Sprawdzane na trzech kompach. Cuś jest nie tak. Nie przeszkadza mi to specjalnie, choć wolałem ciemny styl ^^ Edytowano Czerwiec 27, 2014 przez Pisklakozaur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 U mnie tak samo na Mozilli i Chromce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Być może to taptalk wywołuje ten problem. , co sądzisz na ten temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 28, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Osobiście odmówiłem korzystania z tapatalku na tablecie, nie lubię takich półprzydatnych (dla mnie) aplikacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 też próbowałam z tego korzystać ale wywaliłam. Nie, problem musi byc w czymś innym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ylthin Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Ja nawet nie ruszałam Taptalka pięciometrowym kijem. Fora na IP.B mają wygodny tryb mobilny, nie potrzebuję dodatkowej apki, która napompuje mi e-penisa przez dodawanie do postów irytującego dopisku "wysłane z mojego czegośtam".Nie doświadczyłam tego problemu chyba tylko dlatego, że mam ustawione stałe logowanie i przelogowuję się tylko wtedy, gdy czyszczę pamięć przeglądarki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 30, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2014 *Księżyc wzywa siły techniczne* 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts