Damon Queen Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Jadąc dziś rowerem przez miasto... zastanawiałam się czy przypadkiem nie mijam ludzi, których znam z internetu... Więc moje pytanie... Czy jest ktoś może z Sulejówka lub bliższych okolic? C; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krecik Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Nie łatwiej sprawdzić w "Z kąd jesteś", czy jakoś tak? Chyba jest gdzieś tam mapka. Wysłane z mojego drewniaczka o jakże dumnej nazwie LG-E400 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dankey Hooves Napisano Czerwiec 30, 2014 Share Napisano Czerwiec 30, 2014 Właśnie, wystarczy sprawdzić: https://f7848881d2494d25e37c3240194873e372a89452.googledrive.com/host/0B12ijMTtQBwTT3dEVEltZ0Z0MTQ/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 Tam nie za bardzo są wymienione dzielnice, raczej miasta (a jeśli dobrze zrozumiałam chodzi o najbliższe okolice Sulejówka, czyli miejscowości leżącej tuż pod Warszawą zapewne kwalifikowanej na liście do Warszawy). A tak bardziej na temat: Wesoła z tej strony c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 1, 2014 Share Napisano Lipiec 1, 2014 (edytowany) Przed chwilą przejrzałem ta stronkę. I chyba nie była zbytnio aktualizowana? Edytowano Lipiec 1, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damon Queen Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 Tam nie za bardzo są wymienione dzielnice, raczej miasta (a jeśli dobrze zrozumiałam chodzi o najbliższe okolice Sulejówka, czyli miejscowości leżącej tuż pod Warszawą zapewne kwalifikowanej na liście do Warszawy). A tak bardziej na temat: Wesoła z tej strony c; Wesoła to całkiem blisko Może ogarnie się więcej osób i zrobimy minimeeta? C; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się