Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Witajcie! Rysuję kuce tak moze nie Nie Wiem, od Roku? Tak KOŁO TEGO. Miałam długa przerwę w rysowaniu, jeszcze niedawno, przez ktora zapomniałam ... Jak rysować Swoim Starym stylem. No i od Po PARY dni, A OD dokładniej 6 Lipca ponownie wzięłam SIE ZA rysowanie. Moja Przerwa byłą o Tyle długa, bo od Wielkanocy AŻ zrobić przed wczoraj. Zademonstruję wam kilka moich Moze ja NIE mistrzowskich artów, ALE JAK DLA MNIE do SA w porządku (tak mniej WIĘCEJ). PC dla Fluki Moja OC, ponysona bardziej - Pertepidote. PC dla Roxi Randomowy kuc, czy adopcji na moim dA PC dla Fluki (znam WSZYSTKIE Błędy anatomiczne w Tym zawarte, koleżanka mi powiedziała, Wiec darujcie) RQ dla Celly. RQ DLA Ryś Raindrops RQ dla Pisklakozaura. Mój Precelek (Perteszka) Mój mały postęp. Spectrasa poznaje motylka. Pirat artysta Mój nowy ocet, Snowcrap, jest goblinem. Cry Harph, jedna z moich ocetek. Adoptowana przez Ado Do adopcji na moim dA za 10 pa. Odświeżony oc, zastanawiam się, czy dać ją do adopcji. Gift dla przyjaciółki. I na razie Tyle. P.s. Będę tu dodawać także nowsze arty, które zamieszczane będą w sumie także w osobnych postach, jednak jeśli komuś nie będzie się chciało przeglądać moich spoiler'ów może po prostu wejść w główny post. P.s.2 Zapraszam też na mojego dA. Jestem tam pod nickiem Fantedex. Byłabym także wdzięczna za lajki na moim fanpage'u. https://www.facebook.com/pages/Pertepidote-i-kolorowe-kartki/ Edytowano Lipiec 11, 2014 przez Ophiuchus Athile Legant naprawienie spoilera 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Fajne rysunki, masz dobrą kreskę i od razu widać że długo rysujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spring Apricot Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Bardzo ładne prace. Mi osobiście nie za bardzo podoba się taki styl, ale to tylko kwestia gustu - technicznie prace są bardzo dobre, nie widzę też żadnych błędów anatomicznych (może czasem trochę proporcje szwankują). Mogłabyś tylko popracować nad ostrością zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Bardzo ładne prace. Mi osobiście nie za bardzo podoba się taki styl, ale to tylko kwestia gustu - technicznie prace są bardzo dobre, nie widzę też żadnych błędów anatomicznych (może czasem trochę proporcje szwankują). Mogłabyś tylko popracować nad ostrością zdjęć Ee, nie da się. Rozjaśniam ekran telefonu, zmieniam tryb (np. na plaża/śnieg, albo na sport [wtedy zdjęcia nie są takie rozmazane aż]) ale to nic nie daje. Mój telefon robi zdjęcia jakości ziemniaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 9, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2014 Trzy arty Nowe: Spectrasa i motylek. Pirat-artysta xd Mój nowy oc, Snowcrap, jest goblinem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ophiuchus Athile Legant Napisano Lipiec 10, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2014 Kolejne arty: Adoptowana przez Ado Do adopcji na moim dA za 10 pa. Odświeżony oc, zastanawiam się, czy dać ją do adopcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carpe Mori Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Nie jestem fanką kolorowych rysunków (wolę szkice), ale te są na prawdę świetne. Odnoszę wrażenie jakbyś miała swój własny styl rysowania i to mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się