Jump to content

Recommended Posts

Witajcie! 

Rysuję kuce tak moze nie Nie Wiem, od Roku? Tak KOŁO TEGO. Miałam długa przerwę w rysowaniu, jeszcze niedawno, przez ktora zapomniałam ... Jak rysować Swoim Starym stylem. No i od Po PARY dni, A OD dokładniej 6 Lipca ponownie wzięłam SIE ZA rysowanie. Moja Przerwa byłą o Tyle długa, bo od Wielkanocy AŻ zrobić przed wczoraj. Zademonstruję wam kilka moich Moze ja NIE mistrzowskich artów, ALE JAK DLA MNIE do SA w porządku (tak mniej WIĘCEJ).

_pc__fluka_by_fantedex-d7pg3wy.jpgPC dla Fluki

perciaqq_by_fantedex-d7pg7qp.jpgMoja OC, ponysona bardziej - Pertepidote.

_pc__roxi_by_fantedex-d7pm6kk.jpgPC dla Roxi

adopt_spectrasa_by_fantedex-d7pn896.jpgRandomowy kuc, czy adopcji na moim dA

pc_fluka_by_fantedex-d7pqp6m.jpgPC dla Fluki (znam WSZYSTKIE Błędy anatomiczne w Tym zawarte, koleżanka mi powiedziała, Wiec darujcie)

rq_sweetie_plant_by_fantedex-d7prcfc.jpg RQ dla Celly.

rq_feisty_trap_by_fantedex-d7prd5n.jpg RQ DLA Ryś Raindrops

rq_eri_by_fantedex-d7prdho.jpg

RQ dla Pisklakozaura.

preclu__dzie_twoj_ogon__by_fantedex-d7pr

Mój Precelek (Perteszka)

umm__progress__by_fantedex-d7pshj3.jpg

Mój mały postęp.

spectrasa_meets_a_butterfly_by_fantedex-

Spectrasa poznaje motylka.

pirat_artysta_by_fantedex-d7pvss1.jpg

Pirat artysta

snowcrap_by_fantedex-d7pvu1g.jpg

Mój nowy ocet, Snowcrap, jest goblinem.

__oc___cry_harph_by_fantedex-d7px84j.jpgCry Harph, jedna z moich ocetek.

__closed___sweetgrape_by_fantedex-d7q1arAdoptowana przez Ado

__adopt___bluetile_by_fantedex-d7q2och.jDo adopcji na moim dA za 10 pa.

__random___ariasoul_by_fantedex-d7q3jlw.Odświeżony oc, zastanawiam się, czy dać ją do adopcji. 

__gift___kori_space_by_fantedex-d7q6iih.Gift dla przyjaciółki. :P

I na razie Tyle.

P.s. Będę tu dodawać także nowsze arty, które zamieszczane będą w sumie także w osobnych postach, jednak jeśli komuś nie będzie się chciało przeglądać moich spoiler'ów może po prostu wejść w główny post.

P.s.2 Zapraszam też na mojego dA. Jestem tam pod nickiem Fantedex.  :fluttershy5: Byłabym także wdzięczna za lajki na moim fanpage'u.  :fluttershy4: https://www.facebook.com/pages/Pertepidote-i-kolorowe-kartki/

Edited by Ophiuchus Athile Legant
naprawienie spoilera
  • Upvote 1

Bardzo ładne prace. Mi osobiście nie za bardzo podoba się taki styl, ale to tylko kwestia gustu - technicznie prace są bardzo dobre, nie widzę też żadnych błędów anatomicznych (może czasem trochę proporcje szwankują).

Mogłabyś tylko popracować nad ostrością zdjęć :P

Bardzo ładne prace. Mi osobiście nie za bardzo podoba się taki styl, ale to tylko kwestia gustu - technicznie prace są bardzo dobre, nie widzę też żadnych błędów anatomicznych (może czasem trochę proporcje szwankują).

Mogłabyś tylko popracować nad ostrością zdjęć :P

Ee, nie da się. Rozjaśniam ekran telefonu, zmieniam tryb (np. na plaża/śnieg, albo na sport [wtedy zdjęcia nie są takie rozmazane aż]) ale to nic nie daje. Mój telefon robi zdjęcia jakości ziemniaka. 

• 3 weeks later...