WielkiIWspaniałySoriSensei Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) "Nie wiem co o tym myśleć " ~ Airlick "xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD" ~ Spin "Płakałem jak czytałem!" ~ George R.R. Martin "Stać Cię na więcej" ~ anonimowy hejter Zrobiłem rymowankę, czy jak to się tam inaczej mówi. Taką o, zwyczajną. Chaos, burdel, apokalipsa, pożary, zgony (sporo zgonów) i (momentami(dłuższymi bądź krótszymi)) kiepskie rymy. Zapraszam, polecam. https://docs.google.com/document/d/13gbsoTmiG-AbPjXanyiMx9xKpbDMWMZ5Q9ynenoZFUc/edit Wszyscy gino Kreditsy: Bernkastel, Wiedźma Cudów - obrazek na górze; George R.R. Martin - inspiracja ; Airlock - prereading, tagi i info, gdzie to wrzucić; Spunz, Irwin - prereading; Mama - dostawca internetu. Edytowano Maj 15, 2015 przez Dolar84 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Brak tagów obowiązkowych. Czas na poprawę - 2 dni. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Uronił bym łzę epickości ale nie lubię słonego i nie dam tej przyjemności. Koncepcja ładna i ciekawa, tak jak mocna kawa. Raz po raz się śmiałem ale na podłodze nie leżałem. Co to jest? mózg się spytał, ja mu na to: byś wiedział gdybyś myślał. Dymisję chciał złożyć, nie przyjąłem i do czytania zagoniłem. Dwie pomarańcze trzy banany i grzebień do tego dodamy. Źle nie jest bo jest właściwie, to coś jest wielce miłościwe zadowolony jam jest z tego tworu, bo jak to tak żyć bez humoru? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MroznaJanina Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Wut. Reset mózgu po przeczytaniu samego tytułu, co będzie jak przeczytam? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 To chyba pierwszy raz, kiedy nie wiem, co napisać... chyba. No więc. Bardzo fajna Gra o Tron w wersji kucykowej i... No. Poczekaj. Troszkę dziwnie się czuje. XDXDXDXD 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 Stać cię na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 (edytowany) Wszyscy gino Nie prawda. Discord przeżył. Co do opowiadania wyszło świetnie. Edytowano Lipiec 12, 2014 przez rkzm2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Proszę skończyć te niepoważne zabawy z piętrowymi spoilerami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Dolar już nie udawaj takiej sztywnej szczotki, przyznaj się że Ciebie też rozbawiło D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Brak dostępu do dokumentu. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts