MewTwo Napisano Lipiec 9, 2014 Share Napisano Lipiec 9, 2014 (edytowany) Jest to mój pierwszy fanfic, z którego jestem szczerze zadowolony. Mam nadzieję, że wam również się spodoba i zechcenie śledzić przygody stworzonych przez moją wyobraźnię bohaterów. Seria będzie miała kilka rozdziałów, nie zamierzam jednak w tej chwili określać ich ilości.Tymczasem, zapraszam do lektury: Wstęp i rozdział I Rozdział II:Parowa sytuacja Edytowano Lipiec 11, 2014 przez MewTwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FireFly Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Bardzo fajnie się zapowiada będę to czytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 11, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2014 Kolejny rozdział. Zapraszam do lektury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Dokument w koszu właściciela. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts